След жесток скандал: Преслава натири стилиста си!(Виж още)

След жесток скандал: Преслава натири стилиста си!(Виж още)
Гласувайте за статията

Преслава натири стилиста си Стоянски!

След шумен скандал Преслава се радели с дългогодишния си стилист Стоян Апостолов (Стоянски – както е по-известен).

Причина за разлъката са пари, твърдят запознати със стила на работа на Стоян, писа Show.bg.

Преслава

Преслава изгони стилиста си

Името му и друг път е свързвано с измами. Негови клиенти се оплакват, че ги завлича с големи суми пари,

а в началото на съвместната им дейност често обещава да се грижи за визията им без стотинка, а звездите да го рекламират.

Глория преди години се раздели със Стоянски поради същата причина. И до днес примата на попфолка не иска да чува името му, камоли да го вижда.

„Стоянски върти измами с големи суми пари. Самият той не е регистрирал фирма, или ако има такава тя не отчита обороти, което означава, че мами държавата и не плаща данъци.

Моделки споделят, че по време на ревюта дори им е крал хонорарите“, разказва негов колега, който допълва, че всички в бранша знаят за измамите на Апостолов.

Той се представя за стилиста на звездите, но все по-малко са тези, които му се доверяват, а мнозина изобщо са чували за него. Преди време избухна скандал, в който бе замесена отново Преслава.

Тя бе поверила визията си на Стоянски за снимките на клип, но се оказа, че стилистът е окрал едно към едно стайлигна на Ева Мендес.

Стоянски е работил известно време във Франция, но се прибира скоропостижно в България, без да дава обяснение защо се е наложило да напусне столицата на модата. Досещате се, нали?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар