Щерката на Илия Павлов дере кожи с уроци по йога! (виж тук)

Щерката на Илия Павлов дере кожи с уроци по йога! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Илия Павлов взима луди пари за уроци по йога!

Солидни приходи от уроци по йога си докарва в САЩ дъщерята на убития шеф на корпорацията „Мултигруп“ Илия Павлов – Паола.

Илия Павлов

Паола на Илия Павлов взима луди пари от йогата

Паола, или Пипи, както всички я наричат в САЩ развива успешен бизнес, в който основната дейност са уроци по йога и уелнес практики за постигане на съвършенство в духовния и физическия живот.

Невъзможността за групови сеанси принудила Паола да наблегне на индивидуалните занимания с последователите на източно тренировъчни практики. Според познавачи на бранша тарифата за един час, проведен в такъв режим, е няколко пъти по-висока от обучение в клас с много курсисти.

В официалния си сайт Паола изрично подчертава, че провежда обучението на клиентите си в безопасна среда и групи с не повече от трима души.

Цените на младата йога учителка вървят от 180 до 300 долара за тренировка в зависимост от продължителността на сеанса, показват данни на официалния сайт на Паола Павлова. 60-минутна сесия струва 180 долара, а тарифата за час и половина скача до 300 долара.

В програмата има и специални занимания, като едно от най-атрактивните е йога булчинско парти, чиято цел е духовно и физическо стабилизиране на участниците срещу сумата от 300 долара на човек.

Паола споделя с последователите си, че практикуването на йогата я извадило от дълбоката депресия в юношеството, в която е попаднала след разстрела на баща й през 2003 година в София, когото тя уби едва 12-годишна, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар