След бурна раздяла: Мариана Маринова се прибра при мъжа си!

След бурна раздяла: Мариана Маринова се прибра при мъжа си!
Гласувайте за статията

Мариана Маринова се върна при мъжа си Руслан!

Най-вълнуващият социален телевизионен експеримент “Смени жената” се завръща в ефира на bTV този четвъртък от 21:00 ч. и обещава повече от интересни взаимоотношения, разбирания и ситуации още в първия епизод на поредицата.

В него ще се срещнат семействата на Мариана Маринова, позната на зрителите на bTV от “Фермата” и нейната половинка Руслан, с младите родители Наталия и Иван.

Преди четири години тя се раздели с него и дълго време обясняваше, че не може да си намери друго силно рамо, защото в България истински мъже няма.

Явно обаче е преосмислила позицията и се се събрала с бащата на сина си. Нeгoвoтo имe e дoбрe пoзнaтo oт криминaлнитe хрoники. Прeз лятoтo нa 2012 г. тoй e зaдържaн в aрecтa кaтo oргaнизaтoр нa трaнcпoртa нa тaкa нaрeчeния кoкaинoв кoрaб „Cвeти Никoлa”, плaвaщ oт Лaтинcкa Aмeрикa към Иcпaния.

Мариана Маринова

Мариана Маринова се върна при мъжа си

Нa бoрдa нa плaвaтeлнoтo cрeдcтвo ca oткрити внушитeлнитe 3 тoнa кoкaин. Cлeдвaт куп прaвни рaзпрaвии. Тeмидa ocвoбoждaвa двaмaтa бългaри пoрaди липca нa дoкaзaтeлcтвa,

нo пък cкaндaлитe мeжду Мaриaнa и Руcлaн зaчecтявaт и решават да си дадат почивка. Днес тя е приключила и двамата дори участват в предаване заедно.

Двете семейства имат доста различни модели на семейни отношения: едните са свободни, хаотични, независими един от друг, с готовност всеки момент единият да си тръгне,

а другите са подчинени на хармония, разбирателство и ясно разпределение на задачите и отговорностите у дома.

При размяната на съпруги Мариана Маринова ще замени бляскавия си, динамичен и пъстър живот на модел и бизнес-дама с гледането на малкото бебе на Наталия и Иван.

В същото време, младата майка ще се озове на редица разкрасителни процедури, снимки за поддържане на профили в социалните мрежи, всекидневно бягане в парка и пред сложната организация на конкурс за красота.

Всяка от тях, а и всеки от съпрузите им, ще открие по нещо за себе си при тази размяна, ще осъзнае грешки или пропуски във взаимоотношенията вкъщи и ще намери път към личната промяната.

Отговор на въпроса дали има “правилно” в семейните отношения и кое е то, ще вълнува героите и ще накара и зрителите пред екрана да го потърсят за себе си.

Кой път е по-добър – да си самостоятелен и независим, или да се съобразяваш и да си готов на компромиси – феновете на предаването ще изберат сами този четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

Един от най-забавните и драматични риалити формати в телевизионния ефир ще предложи на зрителите още интересни и емоционални размени.

В новите епизоди на “Смени жената” популярни и непопулярни личности ще попаднат в абсурдни и забавни ситуации.

Едно от предимствата на формата е, че всеки може да бъде провокиран от ситуациите, в които попадат героите, да разпознае себе си и да си зададе и отговори на важни въпроси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар