Вижте най-подходящата професия за вашата зодия!(Част 2)

Вижте най-подходящата професия за вашата зодия!(Част 2)
Гласувайте за статията

Професията е важна за човека

Всяка зодия има професия, която му подхожда.

зодии

Зодии и професия,сн. Фейсбук

Но понякога човек открива щастието си на място, различно от това, за което звездите му подсказват.Ето каква работа е подходяща за отделните зодии:

Везни
Везните са едни от най-чаровните хора. Те изпъкват с красотата си и често се открояват от останалите по един истински специален начин.

Перфектната професия за тях е телевизионни водещи. Можете да ги гледате с часове, без да ви омръзне това. Добра реализация откриват и в музикалните среди.

Скорпион
Скорпионите са хора, на които трудно може да им трепне окото. Не е случайност това, че много от погребалните агенти са Скорпиони.

Перфектни са за разследващи полицаи. Не малко от представителите на тази зодия избират сложни професии, като сърдечни хирурзи. Топ 5 на най-доходоносните професии

Стрелец
Стрелците се насочват към малко по-екзотичните професии. Те обичат да пътуват, да опознават нови светове и култури.

За тях е много важно да се хранят с емоции и преживявания. Не е случайност това, че голяма част от представителите на тази зодия избират да се занимават с фотография.

Козирог
Козирогът обича винаги да е на върха, защото е убеден в това, че никой друг не успява да свърши нещата така, както самият той би могъл.

Тази зодия е чудесен пример за банкер, архитект, мениджър. Много често те са шефове на голям екип от хора и се занимават с ръководна дейност, пише Actualno.com

Водолей
Трудно можете да накарате един Водолей да се подчини на корпоративния климат. Представителите на тази зодия държат на свободата си

и затова повечето от тях избират да работят на свободна практика.

Любопитните им умове позволяват да работят почти всичко, стига в него да има нещо нестандартно.

Риби
Рибите са нежни натури. Музиката заема голяма част от сърцето им. Те са внимателни и някои от представителите избират да се занимават с медицина.

По природа са състрадателни. Обичат децата и от тях се получават чудесни детегледачки, пише Actualno.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар