Андреа: Бях толкова зле, че спрях да се храня! Искам дете от 7 години! (още подробности)

0

Андреа призна нещо шокиращо пред феновете си!

„Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника“, разказва Андреа пред своите фенове.

Андреа
Андреа призна, че е спряла да се храни

Певицата разкрива, че не е стигнала до крайности. Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и темата за децата, докато излива душата си пред феновете.

„Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата.

Искам да имам деца от близо 7 години, но за мен бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея“.

Звездата разкрива, че в момента е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта, пише вестник „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.