Андреа: Бях толкова зле, че спрях да се храня! Искам дете от 7 години! (още подробности)

Андреа: Бях толкова зле, че спрях да се храня! Искам дете от 7 години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Андреа призна нещо шокиращо пред феновете си!

„Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника“, разказва Андреа пред своите фенове.

Андреа

Андреа призна, че е спряла да се храни

Певицата разкрива, че не е стигнала до крайности. Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и темата за децата, докато излива душата си пред феновете.

„Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата.

Искам да имам деца от близо 7 години, но за мен бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея“.

Звездата разкрива, че в момента е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар