Сашо Кадиев на крилете на любовта с Ивелина Чоева!

Сашо Кадиев и майката на дъщеря му Таня вече не са заедно. Новината гръмна преди дни, но истината е, че раздялата им е факт от месеци. Достоверен източник, пожелал анонимност, потвърди пред вестник "България Днес", че водещият има нова любов в живота си и това е моделката Ивелина Чоева. [caption id="attachment_464272" align="aligncenter" width="300"]Сашо Кадиев Бившата на Сашо Кадиев живее с Катето Евро[/caption] Още преди месец папараците на "България Днес" сгащиха Кадиев и Таня по време на среща пред НДК, където разменят дъщеря си Катерина. Макар да не делят едно ложе, двамата са в изключително добри отношения.

Оказва се дори, че Таня продължава да живее в Кокаляне заедно с Катето Евро. Легендарната българска актриса няма нищо против странните отношения на бившата й снаха и сина й. Напротив, Катето е доволна, че внучката й и Таня са при нея. Според близък до двойката Таня, която работи на летището, прекарва почивните си дни в Кокаляне.

Запознати твърдят, че Сашко също често отскача за по няколко дни в къщата на майка си. Актьорът, който е супер зает заради десетките си ангажименти в театъра и телевизията, успява и да отделя време, за да обърне внимание на малкото Кате. Най-често това се случва по време на престоя му в Кокаляне, но има и дни, в които водещият я взима за дълга разходка, а после я връща на майка й. Точно в един такъв ден папараците на "България Днес" успяват да хванат в крачка бившите възлюбени. За раздяла между Таня и Сашко се заговори още през 2019 г. Тогава Катето Евро отрече подобно нещо с думите: "Всичко е наред! Нещата са, както трябва". Тогава Александър Кадиев не пожела да коментира отношенията си с Таня, нещо, което продължава да прави и до ден днешен. Сашо и новата му Ивелина, която се изявява като успешен модел в Лондон, не живеят заедно, но често си организират срещи в чужбина. Само преди дни наблюдатели забелязаха, че 23-годишната моделка е отседнала в същия курорт в Доминикана, в който е и Кадиев.

За новата тръпка в живота на артиста се заговори, след като той загатна за това с кратко видео от Пунта Кана, в което е хванал за ръка млада дама и крачат редом по плажната ивица. По-късно българката, покорила десетки модни пътеки, показа снимка, на която екзотичен папагал е кацнал на ръката й.

Успоредно и водещият на "Преди обед" сподели с феновете си снимка с няколко от птиците по ръцете си. Ясни сигнали, че двамата прекарват времето си заедно, а не са попаднали случайно на едно и също място. Преди време пред списание EVA самият Кадиев споделя, че не смята, че е намерил най-голямата си любов в лицето на официалната си половинка Таня. Според близки до най-хитовата ВИП двойка Кадиев и Ивелина започнали близки отношения още когато супермоделът създава приложение за защита на жени от насилие. Именно с апликацията "За теб" Чоева попадна в престижната класация "30 под 30" за 2020 г. на списанието за бизнес и финанси "Форбс България". Именно на гостуване в предаването "Преди обед", на което красавицата представя платформата, Кадиев е запленен и настоява да участва в рекламната кампания на полезната апликация и да е рамо до рамо с хубавицата.

Ивелина, която е била и корица на украинския "Вог", е можела да завърти главата на самия Дейвид Бекъм, тъй като заедно с други известни двамата участват в кампания на ООН срещу насилието над жени.

Освен това красивата дама прави и собствени свещи, които са изключително модерни заради формите им, изобразяващи женски тела. Наблюдателни източници коментират, че и този неин продукт е представян от артиста, който достига до голяма аудитория заради популярността си. Говори се, че Ивелина не е чужда и на звездната майка на Кадиев - Сашо запознал красавицата с Катето Евро, която одобрявала избора на сина си заради социалната ангажираност на Ивелина.