Честито: Най-красивата полицайка Йоана Петрова роди второ дете! (виж тук)

1

Полицайката Йоана Петрова роди второто си дете!

Най-секси полицайката у нас стана майка за втори път. Йоана Петрова от икономическа полиция даде живот на Матей навръх Гергьовден. Появата на бебето идва като изненада и за самата майка, тъй като терминът й бил за 13 май.

Йоана Петрова
Полицайката Йоана Петрова роди второто си дете, да е живо и здраво!

„Роден да бъде обичан! Матей Мартин Йоновски се появи на този свят на много свещен и благороден български празник – Гергьовден. Ден, който има и друга символика за нашето семейство“, разкри Йоана. На тази дата преди 3 години тя и благоверният й започнали своята връзка.

Йоана се разхождала в Борисовата градина, когато получава контракции. Решава да отиде на преглед в болницата, но там я приемат веднага заради разкритие от 8 см.

Петрова ражда за по-малко от час. А дни по-късно тя се връща отново в същото русло, като показа снимки от фитнеса и перфектната си форма.

От кадрите се вижда, че красавицата няма никакъв корем и е стегната, независимо че ражда седмица по-рано.

А прекрасната си форма тя неведнъж казва, че дължи на здравословния си начин на хранене. Само преди година, по време на първата вълна на коронавирус, тя даде живот на първото си дете дъщеря й Алена. Красавицата е заедно със своя любим от три години, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. само питам казва

    А от любимия си ли е родила?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.