Катрин Зита Джоунс споделя за плановете на наследниците си

Катрин Зита Джоунс споделя за плановете на наследниците си
Гласувайте за статията

Актрисата Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас вече имат две пораснали деца: съвсем наскоро дъщеря им Карис Зита Дъглас навърши 18 години, а синът им Дилън Майкъл Дъглас е на 20. Катрин се включи в шоуто на Дрю Баримор и в интервюто сподели, че в дома им вече обсъждат големите въпроси за бъдещето на децата си и как трябва да ги подготвят за него.

„Дъщеря ми Карис е моето малко копие, особено с огромната й страст към актьорството. Синът ми Дилън също има влечения към тази сфера на изкуството и аз наистина виждам, че макар и в училище да са фокусирани върху история и политика, истинските мечти на децата ми са свързани с актьорското майсторство“, сподели Джоунс.

Michael Douglas and Catherine Zeta-Jones

Това да следват стъпките на своите успешни родители, изглежда като най-естествения развой. Но според Катрин и Майкъл фактът, че са известни, ще направи успеха по-труден за децата им:„Майкъл предупреди Карис, че ако реши да си проправя път в Холивуд, най-вероятно ще гледат на нея, като на „дъщерята на“… Това да си извоюва собствена слава, ще бъде много по-трудно. Досега нито едно от децата ми не се е занимавало професионално с актьорско майсторство, но виждам, че го искат. Но Майкъл сам е извървял този път, предвид успешната кариера на баща му – Кърк Дъглас. Няма как да скриеш фамилията си, всички знаят кои са родителите ти. Карис и Дилън ще трябва да се доказват двойно повече.“, категорична е Катрин.

„Но въпреки този риск, те искат това бъдеще. Предупредени са, но не искат да вървят срещу сърцата си. Аз изживях прекрасни моменти в кариерата си. И ако децата ми имат шанс да бъдат и наполовина толкова щастливи, колкото аз в актьорството, то нека скочат в дълбокото. Всичко, което искам, е двамата да бъдат щастливи и здрави. Всичко оставало е бонус“, продължава Джоунс.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар