Щерката на Асен Блатечки на 20! Купонът е в Лондон

Щерката на Асен Блатечки на 20! Купонът е в Лондон
Гласувайте за статията

Катерина, дъщерята на Блатечки, навърши 20 години! Катето е в Лондон, където студентства, но събира поздравления по случай кръглата годишнина от цял свят.

За паметното събитие гордите й родители Асен и бившата му Катерина Горанова направиха фотоколаж с нейни снимки от последните 20 години. „Честит рожден ден, принцесо!“, казва Асен Блатечки. „Нашето слънчице стана на 20! Благословена съм, че ме избра за твоя майка!“, пише развълнувано посвещение Катерина Горанова.

Самата Катерина скромно отбелязва своите 20 с приятелка са в центъра на Лондон, където в заведение пият по чаша вино за здравето на рожденичката. Това е сериозна разлика в сравнение с 18-ия рожден ден на девойката, който бе в София. Тогава навършващата пълнолетие Катерина събра куп приятели и познати в едно от най-оборотните нощни заведения, предпочитано от силиконки, мутроподобни и чалгаджийки. На масата имаше бутилки скъпа водка и луксозно шампанско, както и задължителните барабанчета и подобни забавления.

Родителите на Катерина дълго време бяха в обтегнати отношения, след като покрай снимките на сериала „Стъклен дом“ Асен Блатечки заформи афера с моделката Диляна Попова. Известно време звездата и красавицата отричаха, че помежду им има нещо, но накрая сензацията гръмна – оказа се, че не само са заедно, но и че Диляна е бременна от Блатечки.

Раздиран между две места, Блатечки избра да се завърне при двете Катерини, но паралелно се грижеше и за новородения Борил и Диляна Попова. Тръгнаха слухове, че Катерина и Асен са в много лоши отношения, но в крайна сметка двамата се помириха в името на децата и към днешна дата никои не мрази никого, пише „България Днес“.

Преди няколко месеца Катерина започна все повече да се сближава с доведения си брат Борил и при едно от завръщанията си в София от Лондон го заведе на тренировка по катерене и прекара доста време с него. Желаем й да е жива и здрава!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар