Принц Хари с много тежък удар по кралското семейство

Принц Хари с много тежък удар по кралското семейство
Гласувайте за статията

ой призна, че е искал да напусне отдавна семейството си

Принц Хари нанесе изключително тежък удар по кралското семейство с поредните скандални разкрития, които извади на показ.

Докато говореше в подкаст за психичното здраве в САЩ, той разкритикува що за родител е бил баща му – принц Чарлз, съобщава „Daily Mail“.

принц Хари

Той призна, че е искал да напусне отдавна семейството си

Принц Хари каза, че се е преместил в Калифорния със семейството си, за да „прекъсне цикъла“ на „болка“, която изпитвал като член на кралското семейство и трябва да „променя това за собствените ми деца“.

Херцогът на Съсекс също така призна, че е искал да напусне семейството още в началото на 20-те си години заради това, което са причинили на майка му.
Той разкри, че съпругата му Меган Маркъл го е насърчила да ходи на терапия.

Това е нова атака от страна на Хари към семейството му, след като преди два месеца в интервю за Опра Уинфри, той и Меган обвиниха кралското семейство в расизъм спрямо 2-годишния им син Арчи.
Хари, който очаква второ дете със съпругата си, предположи, че принц Чарлз е „страдал“ заради възпитанието на кралицата и принц Филип. След това
принцът на Уелс се „отнасяше с мен така, както са се отнасяли с15 него“ и нарече това „генетична болка“.

„Не мисля, че трябва да сочим с пръст или да обвиняваме някого. Но със сигурност, когато става въпрос за родителство, ако съм изпитвал някаква форма на болка или страдание поради болката или страданието, които може би са претърпели баща ми или родителите ми, ще се погрижа да прекъсна този цикъл, за да не предам болката на моите деца“, заяви принц Хари.

Този път май тотално отряза моста към кралската фамилия

„Това е много генетична болка и страдание, които се предават през поколенията, така че ние като родители трябва да направим, каквото можем и да кажем: „знаеш ли какво, това ми се случи, но ще се погрижа да не се случи на теб“. И ето ме тук, преместих цялото си семейство в САЩ. Не това беше планът, но понякога трябва да вземаш решения и да поставяш семейството и психичното си здраве на първо място“, каза още херцогът на Съсекс.

Той нарече животът в кралското семейство „смесица между филма „Шоуто на Труман“ и да си в зоопарк“.
Принц Хари обясни лудите купони, употребата на канабис и алкохол, както и играта гол на билярд в Лас Вегас през младините си с „травма от детството“.

Херцогът описа как е започнал терапия, след като Меган видяла, че той е много гневен. Когато бе попитан дали се е чувствал „като в клетка“ докато е изпълнявал кралските си задължения, той каза: „Това е работа, нали? Усмихваш се и продължаваш. Бях в началото на 20-те си години и си мислих как не искам тази работа, не искам да съм тук. Не искам да правя това. Виж какво причини на майка ми, как ще имам съпруга и семейство, когато знам, че ще се случи отново“.

Той добави: „И ето ме тук, сега аз всъщност наистина мога да вдигна глава и се чувствам различно, не съм толкова напрегнат, Меган също. Тук можеш да вървиш наоколо и да се чувстваш малко по-свободен. Мога да возя Арчи на колелото ми. Преди никога нямаше да имам възможност да направя това“ , пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Принц Хари с много тежък удар по кралското семейство”

  1. Alla

    май 15. 2021

    Да, всяко лйно си оправдава простотиите с травма от детството.

  2. Лея13

    май 16. 2021

    Горкия,да го ожали човек.И аз имам травма от детството, ама не съм си и помисляла да плюя на семейството и на миналото си.

Добавете коментар