Сашо Кадиев представи официално любовницата си!

Сашо Кадиев представи официално любовницата си!
Гласувайте за статията

Александър Кадиев вече не крие от никого новата жена до себе си – 23-годишната манекенка Ивелина Чоева!

След като преди няколко дни стана ясно, че двамата са разпускали заедно в курорта Пунта Кана, той реши, че е време да официализира връзката си с красивата дама. И го направи на церемонията по раздаването на наградите „Икар” миналия вторник. Актьорът представи Ивелина на своите колеги. Манекенката не успя да дойде навреме в Народния театър, за да хване началото на церемонията. Първоначално то бе обявено за 19 часа, забави се с около 15 минути, а Ивелина влезе в залата още около 15 минути по-късно, придружена от приятелка. Известно време двете стояха прави до вратата, гледайки на сцената Сашо Кадиев, който бе водещ на церемонията. След това се настаниха на възможно най-близките места до входа, през който бяха влезли.

Новата любима на актьора бе облечена с изключителен вкус, който вероятно е наследство от годините, в които я живяла в Лондон, защото няма много общо с вида на моделките, които практикуват у нас. Тя бе със стилна прическа и доста дискретен грим. По нея не се виждаха нито изкуствени мигли, нито екстеншъни в косата, нито силикон, а блестящата материя на роклята й бе балансирана от изчистена от излишни детайли кройка. Възкачена на високите си токчета, стройната дама се извисяваше над всички мъже в залата, засенчваше с красотата си всички останали жени и караше водещия да се пръска от гордост всеки път, когато погледнеше към нея. В един момент от вечерта той дори обяви пред микрофона, че „любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо”, насочвайки поглед именно към Ивелина.

Известно е, че Кадиев се раздели с жена си Таня, от която има 6-годишна дъщеричка, именно заради 23-годишната манекенка. Двамата се запознават през септември 2019 г., когато Чоева гостува в предаването „Преди обед” на Би Ти Ви, в което Сашо е водещ. Поводът да я поканят е приложение в помощ на жертвите на домашно насилие, на което тя е лице. През март 2020 г. Кадиев се снима в реклама на приложението. Две месеца по-късно папарак на „Уикенд” снима двойката в ресторант край Южния парк. Тогава стана ясно, че Кадиев се е разделил с Таня заради друга жена, писа Уикенд.

Цяла година по-късно синът на Катето Евро отказва да коментира публично връзката си с Ивелина. Но вече не я пази в тайна. Вечерта на „Икар”-ите е първата, в която манекенката се появява като негова официална половинка. На предишните премиери и официални събития с участието на актьора той бе придружават от майката на детето си Таня, въпреки че отдавна се знае, че двамата са разделени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар