Какво се случва с Антон Хекимян? Журналистът е само 65 кила

Какво се случва с Антон Хекимян? Журналистът е само 65 кила
Гласувайте за статията

Антон Хекимян става все по-слаб с всеки изминал ден. Журналистът, който стана директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в Би Ти Ви вече тежи едва 65 килограма. Репортер на Уикенд засече арменеца в столичен супермаркет, където почти никой не разпозна дребния шеф на новините.

Антон беше облечен с панталон, който буквално му висеше, риза и кожено яке. Най-вероятно току-що бе приключил работа и се прибираше към дома си, където според източниците ни, почти не се задържал, защото много работел. Хекимян е свалил малко над 10 кг. и изглежда като гимназист. Слабото му тяло, дребният ръст и маската на лицето го правеха неразпознаваем за останалите пазаруващи. Антон обикаляше скромно около щандовете и си тръгна от супера с връзка банани, стек минерална вода и луканка. Явно това е менюто за вечеря на Хекимян. Той по никакъв начин не се набиваше на очи, беше мил и любезен с продавачките и останалите клиенти. „Пазарува редовно тук. Винаги е скромен, тих, културен, бързо се снабдява с най-необходимото и си тръгва. Много добро момче!” – хвалят го работещи в магазина.

Припомняме, че от края миналата година журналистът вече не е водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви, защото стана шеф в медията и седна в стола на Венелин Петков. Покрай повишението Антон едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които е натоварен и нямал време да се храни пълноценно, а за спорт не можел и да си помисли.

„Стресът му идва в повече. Яде на крак и през големи часови прозорци. Понякога кара само на кафета до 15-16 часа. Преди ходеше на фитнес поне 3 пъти в седмицата, а сега не е припарвал до залата от поне половин година”, издадоха от обкръжението на арменеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар