Ето как се издържа днес бившата на Христо Сираков – Дениз Хайрула! (виж тук)

Ето как се издържа днес бившата на Христо Сираков – Дениз Хайрула! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ето как си вади хляба моделът Дениз Хайрула!

Плеймейтката Дениз Хайрула намери нов начин да печели и да се издържа. Бившата на покойния Христо Сираков продава свои интимни снимки в специализиран сайт.

Дениз Хайрула

Дениз Хайрула продава свои интимни снимки

На някои от фотосите Дениз е както майка я е родила. А на част от други кадри прикрива интимните си зони. А на трети е по-секси от всякога. Брюнетката от няколко месеца има профил в сайта за интимни и сексапилни фотоси. И набира все по-голяма популярност

След като обиколи голяма част от телевизионните предавания, а пандемията от коронавирус спря партитата на „Плеймейт“ и „Плейбой“, Дениз бързо се ориентира как може да лапа солидни пачки, без да полага големи усилия.

Профилът на Хайрула в сайта е заключен. И потребителите могат да изплакнат окото само ако заплатят месечния абонамент. Сумата е около 16 долара. А огромен процент отива в джоба на палавата Дениз.

Плеймейтката постоянно рекламира профила си в специализирания сайт. Почти под всеки свои пост тя загатва, че може да свали й малкото останало облекло от нея или да я видят в друга светлина, но само специалните потребители на мрежата.

„Най-добрата плячка, която някога сте виждали“, пише в описанието на профила си бившата на Христо Сираков. Двамата с покойния бизнесмен бяха пред брак, но връзката им претърпя крах. Все пак те останаха много близки до последния дъх на бохема.

Звездата на Дениз изгря с участието й на конкурса „Мис Плеймейт“. Въпреки че не спечели короната, Хайрула се превърна в изключително популярна бръмчалка. Дениз е една от малкото плеймейтки, която няма нито една корекция по тялото си.

Хайрула не може да се похвали с огромен силиконов бюст, но за сметка на това компенсира с изваяно тяло и идеални задни части, пише вестник „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар