Потрес: Светлана Гущерова стана анорексичка! (още подробности)

0

Светлана Гущерова е кожа и кости!

Светлана Гущерова винаги е била слаба, но сега е напът съвсем да се стопи. В разговор с феновете си в Инстаграм тя призна, че тежи едва 43 килограма, но голямата й цел е да стане 40.

Светлана Гущерова
Светлана Гущерова стана анорексичка

Това е твърде малко за жена на нейните години и с нейния ръст, а според някои направо граничи с анорексия, пише вестник Уикенд.

Настоящата милионерска съпруга и бивш еротичен модел открай време има мания да е кльощава, но сега сякаш е преминала границата на здравословния външен вид. „Не ме упреквайте! Аз се харесвам по този начин!”, оправдава се блондинката.

Тя признава, че почти не яде, за да поддържа такова ниско тегло. Гущерова споделя, че в най-дебелия си период била след излизането от Къщата на „Вип Брадър”. По време на риалити шоуто така се ошишкала от обездвижване, че стигнала цели 53 килограма.

Според представите на Светлана това е твърде много – тогава тя минала на пълен глад само и само да е слаба като вейка.

Откакто е с нея, съпругът й Християн Гущеров също се е вталил, но той поне има реална нужда да отслабне. В началото на връзката им милионерът бе с наднормено тегло, но сега изглежда значително по-добре. Говори се, че жена му сложила и него на диета, за да не му тежат излишните кила.

За Светлана е известно, че е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Тя има няколко операции на носа, отделно през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане блондинката изду и бюста си със силиконови импланти.

Извън разкрасителни процедури младата майка се занимава основно с децата си – Анелия-Добромира и Добромир, и двете кръстени на свекъра Добромир Гущеров. Именно той е човекът с големите пари и основно от него зависи финансовото благополучие на цялата фамилия, затова снахата упорито се старае да му се хареса.

Силиконовата хубавица признава, че е готова да забременее за трети път и така съвсем да утвърди позициите си в милионерското семейство. „Винаги съм искала три деца, мъжът ми също ме подкрепя!”, казва бившият еротичен модел.

Гущеров-младши има един неуспеш брак зад гърба си с чалга дивата Мария. Говори се, че зарязал изпълнителката от Стара Загора, защото я хванал в изневяра.

До онзи момент закръгленият богаташ пръскаше луди пари по Мара Отварачката и задоволяваше всичките й капризи, но семейният им живот приключи с гръм и трясък. Клюката гласи още, че певицата така и не успяла да зачене от Християн, който копнеел за свой наследник, и това допълнително наклонило везните към развод.

За негово щастие, втората му съпруга Светлана се оказа плодовита и в рамките на две години му роди две деца. И двете й бременности са планирани според разположението на планетите, защото Гущерова е запалена по астрологията и не прави и крачка, без да провери дали звездните влияния са благопроятни.

„С помощта на личната ми астроложка Мира Кунева избрах не само деня, но и точния час, в който да се роди сина ми!”, хвали се блондинката. Тя даде живот на бебето Добромир чрез секцио, но вместо да се съобрази с графика на лекарите, наложило се те да съобразявват с нея.

Младата майка държала целия лекарски екип на операционната маса в продължения на час и половина, докато настъпят точните според астроложката минути за раждане на детето. С първата си бременност Светлана нямаше възможност да избира кога да роди, защото дъщеря й се появи на бял свят неочаквано и преждевременно.

Момиченцето стоя известно време в кувьоз, но бързо се стабилизира. Гущерова обаче много се наплаши и втората си бременност пази в тайна до самия й край. Тя била убедена, че завистници са я урочасали и това е довело до преждевременото раждане. „Много съм суеверна!”, признавала е блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.