Циганска работа: Фицата се върна при бившата, тя го прибра! (още подробности)

Циганска работа: Фицата се върна при бившата, тя го прибра! (още подробности)
Гласувайте за статията

Фицата се върна при жена си Милена, тя го прибра!

Филип Аврамов – Фицата и Милена Аврамова са живото доказателство за истинността на поговорката, че старата любов ръжда не хваща. Двамата разтрогнаха брака си заради друга жена, но от една година те отново са семейство.

Фицата

Фицата направи бебе на друга и се върна при жена си

Слуховете, че актьорът отново се е събрал с бившата си половинка Милена циркулират от миналата пролет, но за първи път актьорът потвърди мълвата, че се е върнал при нея.

Милена и Филип ще участват като семейство в новия сезон на кулинарното шоу „Черешката на тортата” по Нова телевизия, който започва да се излъчва от началото на лятото.

Макар че не блести с кулинарни умения, Фицата три пъти се е борил за титлата в готварското предаване. В предишните сезони в готвенето му помагаше неговата балдъза, сестра на първата му съпруга Милена. Този път актьорът ще готви заедно с жена си.

„Да, заедно сме”, потвърди събирането им Фицата. Заради снимките в предаването той останал само час и половина на рождения ден на по-малката си дъщеря Ана, плод на връзката му с медицинската сестра и певица Севинч Ибрахим.

Фицата занесъл много подаръци за хлапето, но заради пандемията от Ковид-19 рожденият ден на Ана преминал без други деца и само с най-близките й роднини.

Именно заради увлечението си по екзотичната Севинч, преди 5 години Фицата разби брака си. Въпреки развода, първата му жена Милена така и не се отказа от неговата фамилия – Аврамова.

Дори и след като актьорът заживя със Севинч и тя му роди дете, Милена продължи да се подписва с името на Фицата и открито да признава, че винаги ще го обича, защото той не случайно е баща на единственото й дете.

Цели 6 години актьорът строеше фамилна къща в столичния квартал „Надежда” на мястото на старата си бащина къща, която събори.

Няколко пъти строежът зацикляше заради липса на финанси, но Филип, Милена и дъщеря им Рая вече са новодомци. Домът им разполага със специална зала за театрални спектакли, която е на първия етаж от къщата.

46-годишният актьор се залюби със Севинч покрай участието им в представлението „Бог Рок”. Любовта им пламна покрай общата им работа в спектакъла, а плод на бързо разгорялата се любов е от която е дъщеричката им Ана.

След края на връзката на звездата от „Домашен арест” със Севинч, тя отпаднала не само от живота, но и от спектакъла, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар