Сестрата на Саня Борисова се сгоди за жена!

Актрисата Саня Борисова се прочу покрай брака си с режисьора Ники Илиев, но за по-малката й сестра Ирена не се знае много у нас. За сметка на това обаче, красавицата е доста популярна в Дубай, където живее повече 10 години. [caption id="attachment_464553" align="aligncenter" width="300"]Саня Борисова Сестрата на Саня Борисова сгодена за жена[/caption] Рене, както я наричат приятелите, работи като модел и инфлуенсър, радвайки се на голяма популярност в социалните мрежи. В Инстаграм тя има близо половин милион последователи.

Малката сестра на Саня е блян за много мъже, но от една година е сериозно обвързана, и то не за някой дубайски шейх, а за... жена. Партньорката й се казва Емили Милър и също работи като модел.

Кратка справка в социалните мрежи на чужденката показва, че с Рене са сгодени от няколко месеца и дори планират сватба. Венчавката ще се състои в някоя европейска държава, която разрешава еднополовите бракове. Емили очевидно е много хлътнала по приятелката си, защото често споделя безкрайни обяснения в любов и общи интимни снимки. За разлика от нея, Ирена е доста по-сдържана и не говори открито за сексуалната си ориентация. Дали малката сестра Борисова се притеснява от консервативните си роднини в България или има друга причина да се крие, не е ясно. Запознати идават, че в миналото си тя е имала връзки и с мъже, но явно впоследствие се е ориентирала към нежния пол. Синеоката хубавица от малка се увличала по модата, а съседите в родния й град Видин още тогава предричали, че ще бъде по-успешна от кака си Саня. Запознати определят бившата на Ники Илиев като „надута”, докато Рене винаги е била по-непринудената от двете.

За разлика от сестра си, която избра да гради кариера в България, Ирена предпочела да се развива в чужбина. Едва завършила гимназия, тя заминала за Милано и там се посветила на модни ангажименти. По-късно красавицата се преместила в Дубай и днес е много популярно лице там.

Рене е споделяла, че работи в сватбена агенция, но междувременно не е преустановила ангажиментите си на модел. Има изяви и като актриса, а последователите й в инстаграм са 426 000. Говори се, че красавицата се движи сред дубайския елит, а за личния й свят доскоро не се знаеше много. В началото на живота си зад граница Ирена се притеснявала от ограниченията в Обединените арабски емирства – там няма достъп до някои сайтове, мобилни приложения, а голотата в интернет е напълно забранена. Впоследствие обаче блондинката свикнала с начина на живот в Дубай и даже много от приятелите й са с арабски произход.

„Аз съм християнка и съм добре приета в техните среди, но не виждам същото отнешение към мюсюлманките в Европа. За съжаление, била съм свидетел на грозни погледи, обиди, случвало се е даже да псуват приятелките ми, без да има повод за подобна низост”, разказвала е Рене.

Красавицата често пътува по света и поне два-три пъти в годината се прибира във Видин, за да се види с роднините си. Тя е много близка със сестра си Саня. Бившата на Ники Илиев е първият човек, който подкрепил връзката й с Емили. Рене нямала притеснения от кака си и с нея си споделяли всичко. Самата Саня също не говори за личния си живот, но по всичко личи, че бившия й съпруг Ники Илиев вече е затворена страница за нея. Актрисата от „Забранена любов” се е посветила на работата си, за да забрави несполуките. Тя създаде своя модна линия и в момента се опитва да я популяризира.