Бомба: Рачков разби Николета и Ники Михайлов! (още подробности)

Бомба: Рачков разби Николета и Ники Михайлов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Рачков буквално отнесе Николета Лозанова, Ники Михайлов и Фики Стораро!

Рекламното видео с Димитър Рачков и Христо Стоичков смаза конкуренцията в лицето на триото Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов и “вечно бездомния” Фики Стораро.

Рачков

Рачков отнесе конкуренцията

Оригиналната идея на WinBet да съберат двамата най-големи в шоубизнеса и футбола се оказва печеливш залог и клипът за отрицателно време се превърна във вайръл в мрежата.

Комбинацията от добре премерен хумор, пищни специални ефекти и майсторски монтаж очевидно работи и е приятен свеж полъх сред, честно казано, позастоялата атмосфера на рекламните блокове.

Дали заради безспорната слава на легендата Стоичков, пред когото Ники Михайлов и Валери Божинов могат само да се прекланят, или заради неподправения талант на Рачков да завладява ефира, но рекламата е номер 1 сред предложенията на букмейкърите.

В рамките на броени секунди, водещият умело влиза в ролята на Транспортьора от едноименния касов екшън филм, а след това го виждаме като Джеймс Бонд, заобиколен от знойни красавици в шеметна казино игра.

Дай ни колета!

40-секундната реклама се заиграва с конкуренцията още с първите реплики: „Дай ни колета“, което безспорно е явна и доста сполучлива препратка към Николета Лозанова.

Следва и шарж с „апартамента“ и Фики Стораро, който Рачков хитро избягва с репликата: „Не е сега моментът“, като зрителят веднага разбира защо.

Накрая шеговитото видео завършва отново с игра на думи при появата на Камата и прословутата му реплика: „Sometimes WIN“… „BET”, добавя Рачков, който очевидно не играе на дребно!

Евала!

„Евала! WinBet избиха рибата с тази реклама. Без да разводняват ефира с дълги клипове, доказаха, че може само с няколко реплики да спечелиш сърцето на аудиторията и да разбиеш класациите.

Това е да си номер 1“, „Точен подбор на популярни лица и остроумен сценарий – браво WinBet“, гласят само част от коментарите в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар