Захари Бахаров прави тяло за нов филм! (не излиза от фитнеса)

Захари Бахаров прави тяло за нов филм! (не излиза от фитнеса)
Гласувайте за статията

Захари Бахаров вае тяло за нов филм!

Звездата на българското кино и театър Захари Бахаров ще играе главна роля във втория игрален филм на колегата си Валери Йорданов – „Шекспир като улично куче“.

Захари Бахаров

Захари Бахаров тренира неуморимо във фитнеса

За екшъна, изпълнен с парадокси, образът на Захари е на мускулест симпатяга, което го кара да посещава фитнес салоните три пъти в седмицата.

Актьорът не пропуска индивидуалните тренировки, които го поддържат във форма и кондиция и за спектаклите, в които участва и вече имат многобройна публика след пандемията.

Партньорът на Бахаров в женски вариант на филма е блестящата Меглена Караламбова. Освен че за втори път е режисьор (първият му опит е с награждавания „Кецове“), Валери ще издава и книга с два вида разкази – едните са вдъхновени от двамата му дядовци, а другите ще са посветени на Йоана и Яна, дъщерите му.

Малко известно е, че актьорът е насърчен да пише от самия Николай Хайтов. Запознават се, след като Йорданов завършва НАТФИ3 – с дълга коса, небрежен и леко „наежен“. Големият писател го гледа в своя пиеса и след това го поздравява за играта, пише вестник „България Днес“.

Виждат се още веднъж и Хайтов носи на младока свои творби, останали извън сцената. И понеже си допадат като текстове, Валери направи своя моноспектакъл „Караконджул“ по текст на „Дервишово семе“ от Хайтов в Народния театър, за който преди дни взе приз „Икар“ за главна мъжка роля.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар