Трагедия: Жестоко убийство бележи живота на Мария Бакалова! (още подробности)

Трагедия: Жестоко убийство бележи живота на Мария Бакалова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Бакалова губи любимата си братовчедка Ани!

Огромна семейна трагедия бележи живота на актрисата Мария Бакалова преди шест години. Тогава тя губи братовчедка си Ани, която е пометена на пешеходна пътека в Бургас, няколко месеца преди абитуриентския си бал.

Мария Бакалова

Мария Бакалова и Ани били страшно близки

Мария почете паметта й със сърцераздирателни снимки в социалните мрежи. „Честит рожден ден, мое ангелче! Обичам те!“, е текстът, който придружава старите снимки.

Мария и Ани, които са на една възраст, са отраснали заедно и до последно са неразделни. За Бакалов братовчедка й не е просто близка роднина, но и сродна душа.

Детските игри преминават в тинейджърски вълнения и трепети, а през последните месеци от живота на Антоанета двете планират звездна абитуриентска вечер.

Докато Ани не била убита на пешеходна пътека, прибирайки се и всичко се срива. Бургас е потресен от случилото се, пише вестник „България Днес“.

Шофьорът, който убива близката на Мария Бакалова – Атанас Щерев по това време е шеф на бургаско общинско предприятие, с авторитет и влияние в морския град.

Той бе осъден на три години затвор, а след влизане в сила на присъдата изчезна от България. В началото на 2017 година бе открит в Нюрнберг и екстрадиран в България, за да изтърпи присъдата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар