Мъжът на Джулиана Гани с жестока атака срещу колегата си Сами Хоссни! (виж тук)

Мъжът на Джулиана Гани с жестока атака срещу колегата си Сами Хоссни! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мъжът на Джулиана Гани се изправи срещу Сами Хоссни!

Сами Хоссни и мъжът до Джулиана Гани са във война от няколко месеца. Всичко започна, след като участникът във „Фермата“ публично оплю звездната двойка.

Джулиана Гани

Мъжът на Джулиана Гани не крие антипатията си към Сами Хоссни

От своя страна Найденов, за когото се чу, след като се залепи за фустата на плеймейтката Джулиана Гани, започна яка атака срещу Хоссни. Феновете заподозряха в тези нападки, пиар ход от страна на Найденов, който е готов на всичко за минутка слава.

Нападките на Хоссни мотивираха Найденов да се зарови в живота на треньора на Криско и да покаже, че Хоссни няма нужното образование. Или поне не е представил такова, въпреки че е приканван многократно да го направи.

Както е известно, Сами се представя за успешен диетолог и фитнес треньор. За разлика от него човекът до Гани има дипломи, с който може да практикува всеки от занаятите си.

Разследването на половинката на Малката Джулка показва, че всъщност Хоссни изобщо не трябва да прави хранителни режими, тъй като засега не е показал никъде да има нужната квалификация. До тези заключения достига съпругът на Гани след куп срещи с адвокати.

„Едно лице, което твърди, че е диетолог, без да има нужната квалификация, тоест да има образование, е наказуемо. Наказва се със затвор до една година. Това ми каза адвокат, след като му обясних казуса със Сами.

Подал съм жалба до районния съд да му бъде започната проверка. Ако се окаже, че няма квалификацията, последствията са ясни“, споделя половинката на Гани пред вестник „България Днес“. Найденов не спира дотук. Той се заравя още по-назад в миналото на треньора на Криско.

По времето, когато Сами влиза във „Фермата“, той обяснява във визитката си колко успешен бизнесмен е и как много хора му плащат добре, за да получават съвети за техните бизнеси.

„Порових се доста за този човек – казва Илиян. – Върнах лентата много назад. Правих проучвания по всички възможни канали. Вярно е, че има фирма. Но в нея няма декларирани никакви приходи в този период, когато се бие в гърдите колко е успял. Което ме навежда на мисълта, че тя е просто фиктивна.

И до днес той еднолично не управлява нищо. Има дял във фирмата, където има още двама съдружници. Не вярвам човек, който има успешен бизнес, да дели печалбата си с други хора. Не е рентабилно, нали? Това ме навежда на мисълта, че Сами е може би подставено лице. И нищо не е негово“, споделя Найденов.

Сами е й представен като 10-кратен републикански шампион по кикбокс. Оказва се, че такава информация никъде не фигурира.

„За неговата кариера като боец няма почти нищо. Успях да намеря едва две негови срещи. Уви, в тях той все е на губещата страна. Не знам. Ако си шампион 10 пъти, все ще има нещо за теб“, казва още Найденов.

Илиян изобличава Сами и в дейността му като фитнес треньор. Той се допитва до гуруто в тази сфера – Благой Ангелов, който има куп титли, а е подготвял редица родни спортисти.

„Техниката му е грешна. Ако някой имитира едно към едно упражненията, който той показва, човекът може да се нарани. Това ми каза Благой, след като видя как Сами провежда тренировките си“, добави още Найденов.

Редакцията на „България Днес“ потърси за коментар и Сами Хоссни. Звездата от „Фермата“ не пожела да говори по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар