Анита Мейзер остана аут от конкурса Мис Вселена! (още подробности)

Анита Мейзер остана аут от конкурса Мис Вселена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Анита Мейзер не успя да се добере до конкурса!

Организаторката на конкурси за красота Анита Мейзер пропусня да проследи на живо „Мис Вселена“! „Черната вдовица“, както с известна силиконовата миска, остава аут от залата на Фестивала заради заразата и скъпите билети, оплаква се самага тя в социалните мрежи.

Анита Мейзер

Анита Мейзер не се уреди на конкурса

„Не можах да гледам „Мис Юнивърс 2021“ на живо, защото искаха COVID тест, билети на черно по $1000 и т.н.“, жалва се Мейзер. Церемонията се провежда в „Семиноул Хард Рок Хотел и Казино“ в Холивуд, Флорида. Анита не влиза в залата, но стига до фоайето на хотела, откъдето си пуска снимки.

„Не успях да се запозная лично с Радинела Чушева (представителката на България в конкурса бел. авт.), която се покри, но си прекарах превъзходно с други приятелки и Мисис България Свят 2016 Десислава Крайчева, с която се снимаха много фенове и получи безброй комплименти колко е красива“, разказва Мейзер.

Докато се снима във фоайето, в залата журито избира 26-годишната мексиканка Андреа Меса. Закичилата се с корона красавица е завършила софтуерно инженерство и става третата най-красива в света мексиканка.

Анита Мейзер наскоро обявява, че търси българки, които да участват в американски конкурси за красота. Скандалната сексбомба извоюва позицията си на директор благодарение на покойния Дейвид Мармел, който й делегира права да организира конкурсите с неговите марки.

Тя се завръща към работата cи в модния бизнес, след като излиза от Сливенския затвор. Там излежава присъда за убийство по непредпазливост на съпруга си Николай Димов, както и за подкуп. Мейзер разбунва духовете с участието си на „Мисис Свят“ през 2014 година, когато представя България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар