Лелята на Нина Добрев е дизайнерка, често я облича! (виж тук)

Лелята на Нина Добрев е дизайнерка, често я облича! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нина Добрев носи дрехите на леля си!

Лелята на Нина Добрев я облича със собствените си дрехи. Калина Константинова, която е част от семейството на известната актриса с български корени, има собствена колекция дрехи, които често попадат в гардероба на известното й семейство.

Нина Добрев

Лилята на Нина Добрев е добра дизайнерка

За огромния талант на Калина се похвали нейната братовчедка, майката на Нина Михаела. „Горда съм с братовчедка ми Калина, която създава уникални дрехи, илюстрации и кукли. Невероятна е“, пише Михаела, която е художничка. Когато не твори дизайни за дрехи, тя прави собственоръчно кукли от глина и текстил.

Голяма част от куклите са копия на известни личности, като последната е на певицата Лейди Гага. В колекцията на талантливата Калина все още липсва кукла с лика на известната й роднина.

По всичко личи, че цялото семейство на актрисата е надарено с всевъзможни таланти. Докато Нина завладява Холивуд, играейки в сериала „Дневниците на вампира“, майка й продължава да е художник и да следва мечтата си – да твори изкуство.

На другия полюс е бащата на актрисата, който се занимава с компютърно инженерство. Лелята на актрисата завършва френската гимназия в София, след което заминава за Франция, където учи и работи 12 години.

Завършва история на изкуството в Монпелие, музеология в училището на Лувъра и културен мениджмънт в Париж. Работи в аукционните къщи „Кристис“, „Сотбис“ и други.

Още от детството си Калина твори скулптури и кукли. Използва различни техники от пластилин, глина и текстил, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар