Хисарския поп се оперира на кредит, взе 7 бона! (още разкрития)

Хисарския поп се оперира на кредит, взе 7 бона! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Хисарския поп виси със 7 бона от кредит!

Хисарския поп се е оперирал на кредит. Легендарният певец е сменил ставата на единия си крак в столична болница, а интервенцията му е струвала 7000 лв.

Хисарския поп

Хисарския поп смени тазобедрена става на кредит

„Половината ги поема здравната каса, а останалите трябваше да доплатя. Затова пуснах зов за помощ във Фейсбук, но никой не дава нищо – едва 100 лв. събрах. Затова се обърнах към мой приятел, който ми помогна с останалата част от сумата, пък ще му ги връщам, когато мога“, разказа Димитър Андонов.

Той публикува в социалните мрежи снимки и видеа от болницата, на които се вижда 25 см шев на крака му. Направил го, след като жена го обвинила, че му няма нищо. А парите ги събира, за да си ги харчи.

„Заболя ме, но й пожелах да е жива и здрава“, коментира музикантът. Той е платил и 30 лв. за писиар тест при влизането си в болницата, за да видят, че няма коронавирус.

„Двата крака ме мъчиха от 15 г., сега успях да оправя единия, другия – по-нататък“, казва още бай Митко.

В болницата е имал няколко процедури с рехабилитатор, машина е разпъвала крака му след операцията, първите крачки е направил по стълбите, а вече сам се раздвижва в дома си в Хисаря.

„Ходя на пръсти или на пета, за да не стане беля. Трябва да се движа по-малко, за да не се получи срастване“, обясни още фолклегендата.

Тези дни Хисарския поп планира да направи онлайн концерт във Фейсбук, за да благодари на хората, които са му помогнали, и на тези, които са му пожелали да бъде жив и здрав и бързо да се възстанови след операцията.

На него ще представи 15-те си нови песни, които е записал и заснел, преди да влезе в болницата заедно с големия ни композитор Димчо Делев и негов и я оркестър „Звезди“, пише вестник „Телеграф“.

Отваря хотела си в Хисаря и се надява на добър летен 1 сезон, от който да изкара пари, за да върне заема на приятеля си, пък ако останат, наесен да оперира и другия крак.

„Първите гости идват на 4 и 5 юни – група от 18 човека от Силистра, има и други запитвания за след това“, добави изпълнителят на легендарните шлагери „Дай си сърцето, на който искаш ти“ и „Една цигара“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар