Хисарския поп виси със 7 бона от кредит!

Хисарския поп се е оперирал на кредит. Легендарният певец е сменил ставата на единия си крак в столична болница, а интервенцията му е струвала 7000 лв. [caption id="attachment_464747" align="aligncenter" width="300"]Хисарския поп Хисарския поп смени тазобедрена става на кредит[/caption] „Половината ги поема здравната каса, а останалите трябваше да доплатя. Затова пуснах зов за помощ във Фейсбук, но никой не дава нищо - едва 100 лв. събрах. Затова се обърнах към мой приятел, който ми помогна с останалата част от сумата, пък ще му ги връщам, когато мога“, разказа Димитър Андонов. Той публикува в социалните мрежи снимки и видеа от болницата, на които се вижда 25 см шев на крака му. Направил го, след като жена го обвинила, че му няма нищо. А парите ги събира, за да си ги харчи.

„Заболя ме, но й пожелах да е жива и здрава“, коментира музикантът. Той е платил и 30 лв. за писиар тест при влизането си в болницата, за да видят, че няма коронавирус.

„Двата крака ме мъчиха от 15 г., сега успях да оправя единия, другия - по-нататък“, казва още бай Митко. В болницата е имал няколко процедури с рехабилитатор, машина е разпъвала крака му след операцията, първите крачки е направил по стълбите, а вече сам се раздвижва в дома си в Хисаря. „Ходя на пръсти или на пета, за да не стане беля. Трябва да се движа по-малко, за да не се получи срастване“, обясни още фолклегендата. Тези дни Хисарския поп планира да направи онлайн концерт във Фейсбук, за да благодари на хората, които са му помогнали, и на тези, които са му пожелали да бъде жив и здрав и бързо да се възстанови след операцията. На него ще представи 15-те си нови песни, които е записал и заснел, преди да влезе в болницата заедно с големия ни композитор Димчо Делев и негов и я оркестър „Звезди“, пише вестник „Телеграф“. Отваря хотела си в Хисаря и се надява на добър летен 1 сезон, от който да изкара пари, за да върне заема на приятеля си, пък ако останат, наесен да оперира и другия крак. „Първите гости идват на 4 и 5 юни - група от 18 човека от Силистра, има и други запитвания за след това“, добави изпълнителят на легендарните шлагери „Дай си сърцето, на който искаш ти“ и „Една цигара“.