Ева Веселинова представи официално близнаците си!

Ева Веселинова представи официално близнаците си!
Гласувайте за статията

Ева Веселинова най-после разкри имената на близнаците си, а избора й предизвика веднага реакции от последователите й в социалните мрежи, които чакаха с нетърпение да разберат как ще се казват дечицата.

Експанелистка на „На кафе“ дълго време не споделяше на какви имена са се спряли с таткото на близнаците, но ето, че и този момент дойде – веднага след показа момента, в който бебета й са били благословени от свещеник в столична църква.

„Ние сме Борис и Стефания – най-голямото щастие на мама”, представи Ева официално момчето и момичето си.

„Мама всеки ден ни го повтаря и казва още, че сме истински съкровища. Имената ни са християнски, защото мама вярва, че сме истинска благословия. Но като цяло сме си мече и зайче, които много обичат да се гушкат в мама и тати. Станахме на 40 дни – най-хубавите дни на мама и тати. Или поне те така си казват. Ще ни виждате често тук, защото вече сме неразделна част от живота на мама и ще споделяме заедно всичко в него“, пише още Веселинова в профила си в социалните мрежи.

Все още остава загадка кой е човекът до блондинката. Ясно е само, че той не е богат грък, каквито слухове се тиражираха седмици наред в публичното пространство.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар