Бомба: Аня Пенчева се развежда на 63 години, бракът й не върви отдавна! (виж тук)

0

Аня Пенчева в развод с Ивайло Караньотов!

От доста време се носят слухове за брака на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов. През годините двойката на няколко пъти се е разделяла за немалко време и са стигали почти до развод.

Аня Пенчева
Аня Пенчева в развод с мъжа си?!

От няколко месеца семейството изживява поредната криза в брака си и този път май ще е последна. Актрисата и бизнесменът са жестоко скарани и са пред развод, научи сензационно вестник „Уикенд”.

63-годишната Пенчева е жестоко обидена на втория си мъж и двамата не си общуват от зимата. Близки до двойката твърдят, че този път нещата са сериозни и едва ли ще има връщане назад.

Последните общи снимки на Аня и Ивайло са от преди 2 години. Във фейсбук спортистът и бизнесмен е оставил профилната си снимка с Аня, но е променил името й на „Люба Кулезич“.

Звездата на Народния театър пък е изтрила профила си в социалната мрежа и е в дълбока депресия, твърдят близки до актрисата. Не е ясно какво е довело до краха в отношенията им, но според запознати причините са комплексни.

Още след участието на Ивайло във „Фермата” се заговори, че той има авантюра с Христина от риалити формата. 20-години по-младата мома и мъжът на Аня често бяха засичани да си гукат из тайни кътчета в София.

Дъщерята на секс символа на родния театър – Петя Дикова, е изтрила Ивайло във фейсбук, стана ясно от проверка на приятелите на журналистката. Пипи и Ивайло никак не се обичат, но до момента пазеха благоприличие и не издаваха, че имат трудни взаимоотношения.

Щерката на Сашо Диков и Пенчева никак не се обича с наследничката на Ивайло от първия му брак. Петя Дикова и Карина Караньотова не могат да се гледат, въпреки че и двете работят в телевизии и са колежки.

Припомняме, че връзката на Аня Пенчева и втория й съпруг започва именно с изневяра. Когато се запалва искрата между двамата, актрисата все още е омъжена за Сашо Диков, а Караньотов – за Юлиана, от която има дъщеря – Карина.

Впоследствие, прелюбодейците се развеждат и заживяват заедно, но животът им далеч не тече безпроблемно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.