Защо Лили Иванова не уважи Софи Маринова в „Капките“?! (още разкрития)

Защо Лили Иванова не уважи Софи Маринова в „Капките“?! (още разкрития)
3 (60%) 2 votes

Софи Маринова така и не успя да се докосне до Лили Иванова!

Превъплъщението на ромския славей Софи Маринова в Лили Иванова й донесе победата в последното издание на „Като две капки вода”, но не и признанието на естрадната прима.

Софи Маринова

Лили Иванова не уважи Софи Маринова

На полуфинала на хитовото шоу за имитации Софи призна, че обича и обожава Лили, макар че Вечната Амбър не уважи изпълнението й.

Всеки един от изпълнителите, имитирани от участниците в „Капките” получава покана да присъства на концертите, за да коментира собствената си имитация и да подкрепи изпълнителя. Лили обаче не се появи в студиото.

„Трябва да знаете кога започва това шоу”, каза с изумление журиращият Юлиан Вергов, намеквайки, че изпълнението на Маринова е било толкова зашеметяващо, с каквото тя не е блесвала до този момент в шоуто.

Този път дори и Фънки, който обикновено внася ирония и сарказъм в коментарите си, свързани с Лили Иванова, нямаше как да каже на черното – бяло, и похвали Софи Маринова за имитацията.

„Ама с този костюм е едно към едно Дънкан Маклауд. Ще полудея, просто нямам думи. На места докато те слушах, беше по-добре от Иванова”, заяви Фънки, намеквайки за достолепната възраст на Лили, сравнявайки я с безсмъртния Шотландски боец.

Софи се скара на Фънки за отношението му към естрадната звезда и заяви, че Лили е икона. „Икона, но явно в друга църква, не в моята”, контрира я музикантът.

На сцената се качи дори и продуцентът Маги Халваджиян, който се хвърли да прегръща фолк дивата, впечатлен от прочувственото й изпълнение. Въпреки че стана победител на вечерта, Софи остана извън финалната четворка в деветия сезон, пише вестник „Уикенд“.

Софи неведнъж е засвидетелствала признателността си към естрадната прима. Най-голямата гордост на гласовитата звезда от Етрополе е, че я наричат „ромската Лили Иванова”.

Самата Лили неведнъж е изричала ласкави думи за нея. Софи се надявала след емоционалното й изпълнение в „Капките” нейната любимка да пожелае да се срещнат, но уви, това не се случило.

Лили все пак й телефонирала, като споделила, че имитацията в последното предаване е била най-добрата на Софи за цялото й участие в предаването. До ушите на чувствителния ромски славей обаче достигнало, че звездата от Кубрат завидяла на имитацията й, защото изпяла песента по-добре от нея.

И все пак по своя пиар естрадната звезда й изпратила своя плоча с автограф, последните си дискове и букет цветя, а развълнуваната Софи сподели с почитателите си в социалните мрежи армаганите от нейния идол.

„Много мило, наистина, но Лили можеше една лична среща да инициира. Така чрез пиар доста дистанцирано изглежда. А и тези рекламни материали все едно Софи е някакъв редови неин фен”, коментираха жеста на Лили феновете на Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Защо Лили Иванова не уважи Софи Маринова в „Капките“?! (още разкрития)”

  1. сталин

    май 27. 2021

    Софи си е Софи, добра е наистина, но Лили Иванова е богинята…

Добавете коментар