Рут Колева се изфука с приятелството си с Мария Бакалова! (още подробности)

3

Рут Колева се натика в Мария Бакалова!

В класически холивудски стил актрисата Мария Бакалова вдигна парти на яхта заедно с приятелката си Рут Колева. Компания им прави един от най-добрите стилисти в Холивуд предпочитан от Мадона и Сидни Крауфорд – Георги Сандев.

Мария Бакалова
Рут Колева се бута в актрисата Мария Бакалова

Заедно с Бакалова е и стилистката й Джесика Пастер, която през последните години е най-верният й приятел и съветник на българката. Благодарение на която Бакалова изгрява с феноменални визии по време на сезона на наградите.

От яхтата Рут Колева поздрави българите по повод 24 май, като пожела да се борим за свободата на словото.

Заедно с именитите нашенци на борда е и режисьорката Кристина Николова, която от години живее зад Океана, където завършва Чикагския университет, а след него и нюйоркския. Има заснети 20 късометражни творби, три игрални и два документални филма.

Въпреки бурните ветрове по крайбрежието нищо не може да помрачи доброто настроение на Мария Бакалова, която не спира да танцува и да се снима със сънародниците ни. Не става ясно чия е луксозната яхта на която Мария отпочива, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. Blondie казва

    Рут Колева сигурно с Ковид -помощите от държавата е заминала на партито. БРАВО. Достойна жена си !

  2. Алекс казва

    Сигурно и тя е казала Уау, като Мадона за пеенето и?

  3. Blondie казва

    Като четеш нещата за Рутколева, ще си речеш, брееей, Шаде и Мартин Лутър в едно. Модерна, стилна и юбер хип. Като потърсиш (щото никога не си чувал нейно парче) музиката на Рутколева – ми то едно никакво такова, незапомнящо се, клиширани клипове с нула гледания , а жената с филъри и някакъв странен карирано-пепитено- папагалски стайлинг. ИЗВОД : Рутколева да стане ПР , бива я !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.