100 лева на черно за концерта на Лили Иванова! (още подробности)

0

Билети на черно за концерта на Лили Иванова удрят стотачка!

Стотачка на черно са първите оферти за билети за изявата на Лили Иванова във Варна и Бургас. Дългоочакваното национално турне на примата, отлагано няколко пъти, сега тръгва от Летен театър Варна на 3 септември и продължава на 14 септември в Античния театър на Пловдив.

Лили Иванова
Лили Иванова тръгва на турне

И двете събития са разпродадени, а все още има желаещи да купят билети за тях. Третата дата от турнето – 25 октомври, в Бургас, също е на път да бъде продадена изцяло. Останали са само единични бройки от по 50 и 40 лв.

Някои публикуват обяви с търсене на билети във фейсбука на певицата, но там няма конкретни предложения за цени. Има желаещи, които не са успели да се сдобият с билети за повече дати, но вече са готови да платят и по-високи цени.

Така фенка на име Николина Петрова пише, че би платила малко по-висока цена, но не повече от 100 лева за билет, който е 60 лева. А Костадин Бъчваров пише във фейса на певицата:

„Търся билет за Пловдив! Ако някой има в повече, ще се радвам да ми пише.“. Като не уточнява дали би платил по-висока цена.

В последните десетилетия именно за концертите на Лили се случва да се търсят билети на черно. Спекулантите у нас купуват пропуски за концертите на западни изпълнители и после целенасочено ги продават на по-високи цени, но за Лили не го правят.

Затова много рядко се случва някой да предлага билети за нейни концерти. Правят го най-вече тези, които по една или друга причина са възпрепятствани да отидат на концерта, пише вестник Телеграф.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.