Екс кметицата Десислава Иванчева чака бебе ин витро, няма мъж! (още подробности)

Екс кметицата Десислава Иванчева чака бебе ин витро, няма мъж! (още подробности)
Гласувайте за статията

Десислава Иванчева е бременна ин витро!

Бебе чака бившата кметица на столичния жк „Младост“ Десислава Иванчева. Самата тя съобщи благатa вест с видео в социалните мрежи. Това става, след като минават първите три месеца и лекарите я уверяват, че всичко с плода е наред.

Десислава Иванчева

Десислава Иванчева чака бебе ин витро

Пред вестник ,,България Днес“ Иванчева сподели, че е забременяла ин витро от донор. Не се притеснява, че няма мъж до себе си.

Родила се е след години борба за рожба и хормонални проблеми. Покрай опитите си да забременее ексуправничката разбира, че банките за семенна течност у нас са почти празни.

„Мъже, дарявайте“, обръща ce тя към бъдещите доброволци. Освен това съветва самотните жени да не се притесняват да бъдат сами родителки, а да раждат.

„Обществото трябва да бъде мотивирано за тази положителна промяна“, категорична е Иванчева, за да има повече деца. Тя е на мнение, че трябва да има подобна насърчителна кампания.

Новината за бременността на кметицата идва, докато тя чака трета инстанция по делото срещу нея за подкуп.

По корупционния процес са подсъдими още заместничката й Биляна Петрова и бившият кмет на района Петко Дюлгеров. Според прокуратурата тримата са поискали и взели рушвет, за да придвижат преписка на строителния предприемач Александър Ваклин.

Спецсъдът даде 20 г. решетки на Иванчева, а втората инстанция намали наказанието на 8 г. За 21 юни е насрочено заседанието пред Върховния касационен съд.

Десислава Иванчева с под стража, след като бе арестувана при акция на столичното кръстовище при Спортната палата на 17 aприл 2018 г. След 8 месеца в килията е пусната под домашен арест.

От декември 2018 г. вече 2 г. половина се намира под домашен арест. Въпреки редицата молби спецмагистратите отказват да сменят мярката в по-лека.

Иванчева им иска разрешение за всяко напускане на жилището си, за да ходи пo лекари и пpoцедури.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар