Певецът Джордан заби модела Гергана Стаменова! (виж тук)

Певецът Джордан заби модела Гергана Стаменова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джордан заби красавицата Гергана Стаменова!

Изпълнителят Джордан заби моделката Гергана Стаменова, пише вестник „България Днес“. Изкусителката стана известна преди време, че смени модния подиум с микрофона и възпя ген. Мутафчийски в парче, на което направи анимационен клип.

Джордан

Джордан заби модела Гергана Стаменова

Джордан и Гергана се познават отдавна, но напоследък искрите избумтели в силен любовен огън. Кадри са запечатали как двамата се натискат в хотел, като видимо страстите доста избуяват.

„Предпочитам да запазя личния си живот в тайна. Мога да кажа само, че Джордан е много специален за мен човек“, отговори Стаменова на запитване на вестника какво се случва между двамата и дали са най-новата светска двойка у нас.

Въпреки тайнствеността отношенията им вече са публично достояние и се шушука, че работата е опечена и сериозна.

Джордан признал пред близки, че е поканил Гергана да участва в новия му клип, където двамата ще се развихрят под чаршафите. Само преди месеци моделката се кълнеше, че перфектният мъж за нея е ген. Мутафчийски и много го харесва, но вероятно липсата на внимание от негова страна към нея я е накарала да се насочи към друг мъж.

„Аз съм най-големият фен на генерал Мутафчийски, който ме вдъхнови да се държа отговорно и който ме кара да се чувствам спокойна, че смислен човек се грижи за нас в момента. Обожавам го!

Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна“, сподели преди месеци апетитната плеймейтка и отправи апел да бъдем отговорни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар