Как да сме модерни като Блейк Лайвли

Как да сме модерни като Блейк Лайвли
Гласувайте за статията

Блейк Лайвли за пръв път блесна като модна икона, изигравайки популярната си роля на Серина Ван Дер Удсън в сериала „Клюкарката“, чийто гардероб беше блян за всички модни ценители. Оказва се обаче, че личният почерк на Блейк все пак не се различава много от този на Серина – тя не робува на определени правила, не се страхува да комбинира и експериментира, като винаги подчертава най-силните си страни – високата си стройна фигура и дълги крака.

Блейк е една от малкото жени, които могат да си позволят да носят ярки и изразителни цветове. Те определено не отиват на всеки, а тя съвършено знае как да се заиграва с такива нюанси, без да прекали и да изглежда претруфено. Затова в гардероба й има пайети, бродерии, тоалети в лилаво, тюркоазено и жълто, но те са обиграни правилно.

Ежедневният тоалет „дънки и топ“ може да се разчупи с шал в ярък цвят, а пък ако елегантният блейзър е основата на тоалета, то никога няма да сбъркаме, ако го съчетаем с високи токчета.

Изненадващ факт е, че актрисата рядко се възползва от услугите на стилист. В Instagram профила си тя често споделя постиженията си в оформянето на прическите си. Забележително е, че е способна сама да завърши цялата си визия, предвид факта, че косата и гримът също са важна част от нея.

Чувствам се невероятно, когато нося токчета – по-уверена и по-секси“, споделя тя. Не трябва и да се страхуваме от експериментиране, смесване на текстури, цветове и елементи“, категорична е Блейк.

Цитирано по сп. Ева 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар