Коцето: Пожелаваха ми да умра!

0

Константин е в топ форма! Рефрешнат, „готов да гърми”, както се изрази във видео в социалните мрежи, благодарение на магическите съставки, с които приятелите му от столична клиника.

Почитателите му бързо проучиха, че става дума за интравенозна терапия. Каква точно си е избрал, Коцето не уточни, нито дали я е комбинирал с някакви други. В сайта клиниката, която е тагнал, интравенозните терапии варират между 150 и 689 лева. Така че и слухове, че е пръснал хиляди, не са верни.

Тези терапиите са хит в световен мащаб, тъй като се вливат ударни дози антиоксиданти, витамини и минерали. Това ги прави предпочитани от спортисти за по-бързо възстановяване, както и от хора, които искат да подсилят по този начин имунната си система, имат динамичен начин на живот и са изложени на стрес, или пък просто искат да забавят процеса на стареене. Коцето май от вторите, тъй като неотдавна претърпя операция, заради херния, а после хвана Ковид-19, писа Уикенд.

„Здравейте, пичаги, появявам се да кажа, че не съм скочил от балкона. Не ме е уморил Ковид-а, не съм си срязал вените. Минах през някакви хирургични манипулации. Като цяло избутах хернии, ковид, какво ли не…”, припомни Коцето за премеждията си и побърза да благодари на всички почитатели за милите думи и любовта, която излели върху него. „Благодаря Ви! Наистина, трогнат съм. Ето, да благодаря и на хейтърите, които бяха просто брилянтни! Този път стигнаха върха!

„Ейй, нещастник! Това ти се пада! Да умреш дано!”.

Имаше и: „Нали се безсмъртен, бе, смешник!”. Това пак е любов, изразена по един така, малко по-особен начин”, сподели Коцето с усмивка във видео в социалните мрежи. Явно певецът е решил да не губи оптимизма си и да приеме дори негативните и откровено злобни коментари като израз на любов. Освен това Коцето няма намерение да губи доброто си настроение, заради подобни словоизлияния, тъкмо когато предстои да се развихри пак на музикалната сцена. „Готов съм да отворя дискотеката ми, да тръгна из цяла България, всяко кътче, да бъда се забавляваме, да се обичаме, да се направим на маймуни, ако трябва. Очаквайте ме!”, обеща Коцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.