Жените над 50, които преоткриват себе си

Жените над 50, които преоткриват себе си
Гласувайте за статията

Разбира се, много от тях са знаменитости но нищо не пречи да се отнася и за всяка дама в зряла възраст. Нека независимо от възрастта обичаме живота и ще добавим няколко кратки съвета за повечето жени над 50.

Радвайте се на дните си, харчете спестяванията си, не губете връзка с новостите, поддържайте се, не се притеснявайте за малките неща! Вече сте преживели много в живота си; можете да си спомните добри неща, можете да си спомните и много лоши неща.

Ще дадем пример с актрисата Хали Бери. Сега тя е изцяло влюбена в музиканта Ван Хъмт. Миналото лято Хали все още не показваше коя е новата й тръпка. Тя пускаше снимки, на които лицето на Хънт не се виждаше. Сега обаче тя не крие колко е щастлива с него.

Ван Хънт пък не крие, че актрисата вдъхновява музиката му: „Но това ще чуете сами, няма смисъл да го говоря. Съвсем скоро ще разберете, когато чуете песните. Вдъхновението от нашата връзка е пропило целия ни живот, дори ни направи по-добри родители. Аз съм напълно нов човек. Хали подобри всеки аспект в живота ми“, сподели Ван в интервю пред Entertainment Tonight.

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар