Надцакване след коронапаузата: Азис дави конкуренцията, Камелия лъсна без бельо на 50, Тита пее чалга и още…

Надцакване след коронапаузата: Азис дави конкуренцията, Камелия лъсна без бельо на 50, Тита пее чалга и още…
Гласувайте за статията

Чалгата залива с пълна сила! Фолкзвездите, които се втурнаха като отвързани да пеят часове след отпускане на мерките и отварянето на клубовете, започнаха да атакуват с нови хитове и видеоклипове!

Безспорно новото парче на Азис е най-дългоочакваният турбо хит, който ще залее мрежата. Костинбродският славей, който от година не е изкарвал самостоятелно парче, обещава новата му песен да истинско явление.

Няма спор, че Тита също се ориентира към поп фолка, след като записа дует фолк певицата Джена. Парчето е с типичните чалга ритми и вече дуетът на двете фурии влиза в сериозно съревнование с колаборацията на Галена и Меди, чиито клип е един от най-скъпите проекти в чалгата от дълго време насам.

На звездния небосклон с състезание за челни места се връща и Камелия. Тя запали мрежата с кадри от последния си проект. Звездата се появи без бельо в супер къса рокля. 50-годишната изпълнителка без проблем слага в малкия си джоб много по-млади певици. Алисия също се завръща, след като представи последния си проект „Прощавам ти“. Галин, Преслава, Теди Александрова и още много други също влизат в битката. По всичко личи, че въпреки трудната година родните чалгари не са предали фронта пише „България днес“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар