Заради Ковид: Кичка Бодурова няма да си идва у нас за лятото! (виж тук)

Заради Ковид: Кичка Бодурова няма да си идва у нас за лятото! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова няма да си идва в България за лятото!

Естрадната легенда Кичка Бодурова е свалена от самолета за България заради удължаването на епидемиологичната обстановка в САЩ. Това обяви самата тя в отговор на въпроса на почитатели за предстоящите концерти през лятото, пише вестник Телеграф.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова няма да си идва в България

„Получих много съобщения и имейли с въпроса дали ще се видим това лято . Скъпи мои приятели и фенове, имах билет, който бе канселиран поради това, че много аеролинии не работят с пълен капацитет, няколко неуспешни резервации след това.

Ваксинирах се най-вече за да дойда в България и се видим. Но за съжаление извънредното положение у нас се удължи до края на юли и с право. Пък и как да дойда, да имам концерти без да мога да ви прегърна, дори да се докоснем-не мога да си го представя.

Отложих 6 такива, но със сигурност ще се видим догодина. Само се пазете и бъдете здрави. И аз обещавам същото. Надявам се, че всеки от вас е осъзнал колко хора загубиха битката с този проклет вирус и че не е просто грип.

Загубих близки , други минаха през много мъки, докато отново повярват в живота. Мъчно ми е, много ми е мъчно. Но ние си доказахме, че нито времето, нито разстоянието може да ни раздели. Аз съм сигурна, че следващото лято ще бъде много щастливо за нас-защото отново ще бъдем заедно.

Днес е 1 юни- честит празник на бъдещето на България! Прегръщам всеки един от вас с най- топлата моя прегръдка. С много обич – ваша KB“, написа естрадната звезда във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар