Влади Въргала се върна при бившата си любовница Джани! (още подробности)

Влади Въргала се върна при бившата си любовница Джани! (още подробности)
Гласувайте за статията

Влади Въргала се среща пак с Джани!

Влади Въргала и младата му колежка Тезджан Ферад – Джани си дадоха втори шанс и отново се виждат. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак.

Влади Въргала

Влади Въргала се среща отново с Джани

Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се запознават преди 2 години. На други снимки пък Въргала е гушнал Джани на маса с нейни колеги в Кърджали.

Двамата са подновили отношенията си без уговорки и очаквания, но страстта им не остава скрита от техните колеги.

Те и трудно могат да предприемат нещо по-сериозно и да заживеят под един покрив, защото Джани е в родния си град Силистра, в който ремонтира дома си, в който ще живее със сина си.

Влади пък е неотлъчно до болната си майка в София, която оцеля като по чудо миналата година след тежък инсулт. Актьорът обаче не я прати в хоспис, а предпочете сам да се грижи за нея.

Затова сега връзката му с Джани е от разстояние, но двамата не спират да се чуват редовно, а когато могат – и да се виждат.

Те се разделиха преди две години. Тогава Джани разкри пред столичен вестник, че двамата имат различна представа за партньорство, но не скри, че вссе още е влюбена във Въргала и едва ли скоро ще се излекува от това.

Двамата се запознават на снимачната площадка на филма му „Операция „Шменти-Капели“. Говори се дори, че заради нея актьорът се е разделил със съпругата си Силвия след 30-годишен брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар