Илиян Тупалката зове хората да се ваксинират, Рени не ще и да чуе! (виж тук)

Илиян Тупалката зове хората да се ваксинират, Рени не ще и да чуе! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиян Тупалката ще се ваксинира, Рени не!

Илиян Тупалката ще се включи в кампанията за ваксиниране. Певецът е готов да се включи в предложението на доцент Кунчев. Преди дни главният здравен инспектор обясни, че е нужна широкомащабна информационна кампания за ваксинация.

Илиян Тупалката

Илиян Тупалката призовава феновете да се ваксинират

В това число трябва да влязат и хората от попфолка, тъй като имат огромна фенска маса и се влияят от мнението на изпълнителите.

„Нямам нищо против ваксината. Аз съм „за“ имунизацията. Ако се налага, ще се включа в подобна кампания, за която говори доц. Кунчев. И ще посъветвам хората да си сложат ваксина“, сподели пред вестник „България Днес“ Илиян Тупалката.

Изпълнителят все още не се е боцнал с игла срещу Ковид-19. Той не разбира защо голяма част от населението ни е против имунизацията.

„Може би се притесняват от някакви странични ефекти – чуди се Илиян. – Аз съм се ваксинирал преди години със задължителните имунизации. Когато ми дойде времето, също отивам при личния лекар, за да ми я бият. И нищо ми няма. Здрав съм си“, казва още той.

На Тупалката вече му е омръзнало да живее в пандемия. И смята, че само с ваксина може да се върнем постарому. „Дано скоро изчезне този вирус“, надява се Илиян.

На съвсем различно мнение от него е колежката му Рени. Чалга иконата не иска и да чуе за ваксина.

„Тя е вредна – категорична е Рени. – Може да имаш последствия, ако си я сложиш. Защо трябва да се рискува? Никога не бих се имунизирала срещу Ковид-19. Това с маските също не го разбирам. Те също са вредни. През цялата пандемия не съм сложила и веднъж“, споделя пред вестника Рени.

Попитана как влиза в магазин и други обекти, тя сподели, че ползва шал, за да прикрие носа и устата си. „Дори и на детето не съм купила маска – отсича певицата. – Маските са опасни за деца. И това не го казвам само аз, а и много лекари“, добави певицата, която наскоро чукна 52 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар