Сергей Станишев се пука от гордост: Щерка му се дипломира в престижен университет!

0

Щерката на Сергей Станишев се дипломира

Повод за гордост имат Сергей Станишев и съпругата му Моника, узна HotArena.

Доведената дъщеря на бившия премиер се е дипломирала преди броени дни.

Моника, която носи името на своята майка и е от първия ѝ брак с банкера Венцислав Йосифов, е завършила едно от най-престижните учебни заведения в цял свят – Нюйоркския университет в Шанхай, Китай.

Там младата девойка е следвала специалност Медиен бизнес заедно с деца гении от всички континенти. Междувременно доведената щерка на Станишев изучавала и китайски език.

На дипломирането си тя не блеснала в скъпа рокля и лъскави бижута, а предпочела по-неглиже тоалет от черен панталон и дантелен топ.

Заедно с колегите ѝ от випуск 2021 на престижния ВУЗ дефилирали пред всички преподаватели, роднини и приятели, облечени в лилави тоги и с черни абсолвентски шапки.

Не се знае дали семейството на Моника е присъствало лично на тържеството по връчването на дипломата ѝ, тъй като са изключително ангажирани.

Сергей Станишев
Доведената щерка на Сергей Станишев се дипломира

През по-голямата част от годината Станишев и жена му живеят в Брюксел, където е неговата месторабота. Моника обаче редовно пътува до родината,

тъй като пък нейният бизнес е тук. Между България и Белгия раснат и двете им общи деца – Дария и Георги.

Те са страшно привързани към своята по-голяма сестра Моника, която редовно споделя снимки от общите им семейни ваканции и пътувания.

Малчуганите имат и по-голям брат. Той също е дете на Йосифова от първия ѝ мъж и носи името на баща си Венцислав. Венци-младши, подобно на сестра си, учи в престижен ВУЗ – университета в Бостън, Америка.

Там той следва специалност Икономика и финанси и през 2022 г. ще завърши официално бакалавърската си степен.

От професионалната му биография се вижда, че редовно стажува в големи банкови институции в Щатите. Докато сестра му Моника е решила да се прибере и установи в България,

той е увлечен от американската мечта и много рядко кракът му стъпва на родна земя.

Сърцето му обаче е пленено от българка, с която имат връзка от доста време, пише Минаха години.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.