Мария Бакалова чукна 25: Празнува РД с шопска салата! (още подробности)

0

Мария Бакалова чукна 25 с шопска салата!

С шопска салата в тава вместо торта Мария Бакалова отпразнува вчера 25-ия си рожден ден. Единствената българка, номинирана за „Оскар“, навърши четвърт век и реши да го отпразнува нестандартно, само както тя си умее.

Мария Бакалова
Мария Бакалова стана на 25, честито!

За празника си Бакалова отново е в чужбина, като не се е прибирала в България от месеци.

„24 беше наистина интересна, непреодолима, образователна и красива година с много запомнящи се моменти – например, един ден се озовах в Белия дом. И все още ме изненадва.

Не бих могла да бъда по-щастлива да споделя с вас двата си ранни, но огромни подаръка: филмите „Жените също плащат“, който е селектиран за кинофестивал в Кан, и „Като за последно“, който е във всяко кино в България от 4 юни“, заяви емоционално Мария Бакалова.

За личния си празник актрисата получи хиляди честитки, но една от най-важните беше от нейната майка Румяна, който реши публично да й се обясни в любов, пише вестник „България Днес“.

„Прекрасно мое дете, бъди ми жива и здрава, много обичана, много щастлива и в любовта, и в живота, нека успехите ти продължават да се множат, мечтай все по-дръзко, продължавай да работиш всеотдайно и трудът ти, талантът ти ще бъдат оценени!

За твоите 25 години ти постигна толкова много, дори не беше го мечтала. Задръж си нивото и продължавай, всички номинации в най-близко време да бъдат и награди, а за мен ти, скъпо мое дете, ти си моята награда, която животът ми подари с твоето раждане“, написа майката на Бакалова.

И добави: „Щастлива съм, че те имам, ти си ми смисълът в живота, толкова мъничка, толкова умна, талантлива, красива и успешна, сама, на другия край на света, но стабилна и устремена, дерзай.

Искай и постигай, ти показа, че можеш, дано все повече добри хора да срещаш по пътя си, много любов, късметът да е винаги с теб, много нови, големи, пак запомнящи се роли и много нови награди и успехи. Много те обичам“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.