Скандал: Обвиниха Кубрат Пулев в кражба! (още подробности)

Скандал: Обвиниха Кубрат Пулев в кражба! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев беше обвинен в кражба!

Крадец! Така от партия „Велика България“ окачествиха боксьора Кубрат Пулев, след като той обяви, че ще кръсти по същия начин формацията си на 9 юли.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев беше обвинен в кражба

Създателят на „Велика България“ Иво Даскалов открито нападна шампиона, обвинявайки го, че се опитва да си присвои успехите на формацията.

„Господин Пулев с цялото ни уважение като български добър спортист, но не ви отива да говорите за промяна, а в същото време да крадете идеи и име на чужд политически проект“, скачат от формацията, чието име Кобрата иска да присвои.

От партията обвиняват шампиона, че заради неговите политически амбиции съдът отказва регистрация на формацията. Действително проверка на вестник „България Днес“ установи, че юридически няма причина формацията на Иво Даскалов да получи отказ за регистрацията в съда.

„Велика България“ е патриотична формация акцентираща на семейните ценности, реформите в здравеопазването и съхраняване на българщината, гласи публикуваният устав на партията.

„От ПП „Велика България“ се разграничаваме от Кубрат Пулев и действията му, като заявяваме, че нямаме нищо общо с него. Както и той с партия „Велика България“, категорични са от формацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар