Люси Иларионов не е на себе си от гняв! (ето причината за беса му)

Люси Иларионов не е на себе си от гняв! (ето причината за беса му)
Гласувайте за статията

Люси Иларионов е бесен, не сдържа гнева си!

Енергото разкопа чисто нов тротоар, изграден с пари на живущи в блок. Ремонтната група разбила плочките и ги захвърлила в градинката пред кооперацията. Работниците обяснили, че копаят, за да пуснат кабел, информира вестник Телеграф.

Люси Иларионов

Люси Иларионов е бесен

Сред потърпевшите собственици, възмутени от изчезналите майстори, е и режисьорът и актьор Люси Иларионов.

„Целият проблем се състои в това, че ние сами, целият блок, събрахме сумата от над 10 000 лв., за да си направим тротоара. Един ден дойдоха някакви хора, разкопаха всичко. Никой не ни се обади, за да каже“, посочи Иларионов.

Той добави, че майсторите подредили плочките след обаждането на телевизията. Всичко преди това обаче било затрупано.

„Целият проблем е в това, че доста държавни предприятия и организации наемат подизпълнители, които наемат други подизпълнители за много по-малко пари. Вчера бяха тук двама роми, един възрастен и един по-млад. И просто заравняваха, нито трамбоват, нито нищо.

А ние дадохме много пари и вместо да издържи 30 години, той няма да издържи и една, защото плочките ще започнат да се клатят и да се чупят. Тези подизпълнители не са от София, те винаги са от някъде, тези са от Перник“, категоричен е Люси Иларионов.

От ЧЕЗ поеха ангажимент да възстановят тротоара на 100%. „Чисто новите плочки ги нагазиха, изпонадраскаха, хвърлиха ги в градините, в които сме садили растения“, казва режисьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар