Джулиана Гани взриви: Разказа за….дупето си!(Подробности)

Джулиана Гани взриви: Разказа за….дупето си!(Подробности)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани нямала добавки в задните си части!

Джулиана Гани е една от българките с най-много корекции по себе си, които същевременно не се притесняват да говорят по темата.

Засега обаче тя е спряла с операциите, защото след раждането, се е разхубавила по естествен път.

Въпреки това Гани е категорична – за нея визията е може би най-важното нещо и винаги й прави впечатление.

„Малко ми е като изкривяване. Като видя човек няма да отида и да му кажа “Ей, зъбите ти са криви!”, но на мен вътрешно си ми прави впечатление кое как е.

Това е като да си интериорен дизайнер и да видиш, че нещо не е подредено или не е на мястото си, направо ти е на устата да кажеш, че не е окей.

С годините за мен се превърна в нещо такова, нещо важно“, споделя тя в интервю за Trendy News.

Джулиана Гани

Джулиана Гани й остава само да си увеличи задника

Гани твърди, че корекциите са индивидуален избор и тя е „за“ тях. „В крайна сметка за какво ги има всички тези операции и доктори, ако не си правим нищо“,

пита още тя и допълва че засега тя е далеч от пристрастяването. Моделът няма намерение засега да си прави нови корекции.

„В момента съм в една прилична форма, нямам нужда от нещо, което да правя в повече, всичко си имам“, споделя тя. Последно пък била в Истанбул, защото искала да си „направи“ седалището със собствена мазнина… но за съжаление не й стигнала.

„Това е последното, което исках. Ако някога кача 5-6 кг., което няма да се случи със сигурност скоро, може да отида и пак да пробвам. Засега други амбиции нямам“, завършва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар