Не й омръзна: Пипнаха Андреа отново в лъжа!

Не й омръзна: Пипнаха Андреа отново в лъжа!
Гласувайте за статията

Пак хванаха Андреа в поредната лъжа!

Фолк певицата Андреа не спира да е в Египет от месец, ако следим сторита и публикации в социалната мрежа. Дали обаче в действителност фурията е там или ползва само заготовки от видеа и снимки,

които е направила по-рано, чудят се последователите й в Инстаграм.

Лъжата обаче е потвърдена от верния й спътник по време на почивката в Египет – фотографът Тибор Голоб. От личния му профил в Инстаграм става ясно,

че в момента той се намира в словенския град Марибор, където работи по моден ангажимент.

Андреа

Хванаха в лъжа Андреа

Дали от скучен живот или от липса на нов материал, русата амбиция не спира да показва египетските забележителности, което вече издиша и омръзна на социалната мрежа, където се търси разнообразието.

Изпълнителката се е прибрала в България, но вместо да покаже кадри от някое участие, тя хвърля прах в очите, че все още е на почивка, коментират в средите.

Преди броени минути тя качи ново-старо видео с послание на английски: Into the dream-worlds we pass or look in thy magic glass, then beyond thee we climb out of Space and Time to the peak of divine endeavour.

В същото време колежките й от попфолка бълват кадри от участия, абитуриентски балове или други моменти за разлика от зациклилата в Египет Андреа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар