Котката и зодията могат да вървят ръка за ръка!Вижте сами (Част 1)

Котката и зодията могат да вървят ръка за ръка!Вижте сами (Част 1)
Гласувайте за статията

Хората често търсят астрологията за да решат много от въпросите си

И мистичните теми и котките вървят заедно като ръкавица! От векове човекът свързва котките с магия, редуващо се с щастие и нещастие.

Ето кои породи котки подхождат на зодиите:

зодии

Всяка зодия си има похходяща порода котки, сн. Фейсбук

Овен. Най-големият авантюрист сред зодиите несъмнено е Овенът. Нищо чудно, че си хармонира най-добре с американска дългокосместа котка, или Мейн Кун.

Тя е също толкова дружелюбна, издръжлива и активна като стопанина си и за разлика от повечето котки обича водата и плува с удоволствие!

Телец. Представителите на тази зодия са благоразумни и разсъдливи. Обичат да прекарват свободното си време сред природата.

За техен другар и домашен любимец най-подходяща е британската късокосместа котка, която излъчва достойнство, чар и английско възпитание.

Близнаци. Близнаците обичат около тях да има много хора – или пък котка, която създава безредие и суматоха. Ненадмината в това отношение е балийската котка,

или Балинез, която притежава завидни акробатични умения. Всичко друго, но не и плаха, тя е верен придружител на този зодиакален знак и се опитва да помага във всичките му занимания.

Рак. По-скоро сдържан и резервиран, Ракът има нужда от котка, чувствителна като него. Най-добрият избор за тази зодия е котка от породата Девон Рекс.

Тези писани са мили и кротки, с уравновесен темперамент и тих приятен глас.

Лъв. Лъвът се отличава със силна воля и високо самочувствие. В котешкия свят най-близка до него е сибирската котка, която е умна, самостоятелна,

горда и безстрашна, но същевременно общителна и любвеобилна.

Дева. Грижовната Дева се нуждае от котка, която да съответства на мекия й нрав и най-вече да е чистоплътна. Такава е европейската късокосместа котка,

известна още като келтска котка. Тя е игрива и обичлива, спретната и чиста. Няма никаква опасност да ви разкъса диваните или тапетите! , пише obekti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар