Мария Игнатова шокира Рачков: Бременна съм! (още подробности)

0

Мария Игнатова публично обяви бременността си!

Бившата на Димитър Рачков го закова с последното си публично признание в мрежата, с което шокира дори най-близките си. „Бременна съм“, написа Мария Игнатова под своя снимка с гаджето си Ивайло Цветков – Нойзи, пише Show.bg.

Мария Игнатова
Мария Игнатова с фалшива бременност

На фотоса той я е гушнал пред фотографите, като нежно е положил ръка на коремчето й. В поста обаче Мария бърза да добави в типичния си шеговит стил: „Бременна… с идеи“.

Игнатова обича да се шегува със своята мнима бременност, тъй като медиите често я „поставят в подобно положение“. Този път обаче Игнатова просто искаше да шашне феновете си и може би да подразни бившия си Димитър Рачков.

Тези дни той за първи път публично се появи с половинката си Анита Димитрова. За да не остане назад, Мария Игнатова също реши да зарадва с малко „ъпдейт“ фенове и медии, публикувайки провокативно фото с Нойзи. И да върне жеста на Рачков, разбира се.

Водещата така и не уточни с какви точно проекти е бременна и кога ще се родят тези „идеи“. Изказването й обаче подразни последователите й: „Защо ни заблуждаваш така?! Наистина помислихме, че си бременна. Аман от пиар игрички“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.