Жена, работила със Слави Трифонов: Няма такава самовлюбена гад! (виж тук)

Жена, работила със Слави Трифонов: Няма такава самовлюбена гад! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жена, работила със Слави Трифонов, изригна!

За деспотичния нрав на Слави Трифонов, който абдикира от предстоящи парламентарни избори, се говори от години. Жена на 45-годишна възраст разкрива в интернет форума БГ мама шокиращи разкрития за характера му.

Слави Трифонов

Жена оклевети Слави Трифонов публично

„Ами пожелайте си го Слави, и ще го получите. Аз понеже съм работила едно известно време с него, не за него, а с него и шоуто му, та знам що за човек. Както написа някой по-горе- деспот. Но и това е малко. Хората от екипа му реват от него и то буквално.

Що народ не издържа и се махна. То не беше Евтим Милошев, Росен, сценаристи, балерини, певци. Как пък една жена не го издържа? Кошмарен е, вика, крещи, чупи телефони в стените. Как изобщо издържаха някои хора там се чудя. Няма такава гад и самовлюбен ексцентрик.

С патриотите е патриот, с чалгарите е чалгар, а с обикновените хора и той е обикновен. Фалш от всякъде. А вие, гласувайте, гласувайте“, пише възмутената жена работила със Слави Трифонов.

Досега единственият напуснал отдавна корабна Дългия – Любо Нейков, си е позволявал да споменава, че екипът и сценаристите са били глобявани по минимум 200 лв., ако шефът не е на кеф и го подразнят, нарушавайте казармените порядки, които е въвел.

Другите обаче се страхуват да не ги застигне отмъщение ако извадят на бял свят подобни факти от зад кулисите.

През 2019-та година софиянката Хубавена Ненкова сподели в интернет пространството, че е била засечена на пътя от ескорта на Трифонов, като едва не са се ударили в колата й.

След това от втория автомобил пълен догоре с мускулести охранители, скочили и започнали да я заплашват с физическа саморазправа. Последствие Дългия побеснява от разкритията, които тя направи във Фейсбук и започна публично да издирва жената, пише сайтът „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар