Елай на Джизъса като две капки вода с пастрока си!(Виж тук)

Елай на Джизъса като две капки вода с пастрока си!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Елай на Джизъса замяза на втория си баща Максим

Средният син на Благой Георгиев – Джизъса, който живее в Русия е заприличал сериозна на пастрока си и нагледно потвърждава поговорката: “С какъвто се събереш, такъв ставаш“.

Малкият Елай ще навърши 5 годинки през лятото. Мъникът не познава баща си и не го е виждал от 3 години. Припомняме, че Есмер и Джизъса вдигнаха шумна сватба,

последва раждането на общото им дете, а след това и развод.

Рускинята взе голяма част от парите на екс футболиста и го напъди от родината си, като му забрани да търси както нея, така и сина им. От три години тя има връзка с боксьора Максим, на когото Елай вика татко.

Благо Георгиев

Благо Георгиев почти не се вижда със средния си син Елай

Двамата дори се ожениха през есента на миналата година на скромно тържество заради пандемията. На последната снимка на Есмер в социалните мрежи ясно се вижда шокиращата прилика между детото и пастрока му.

Двамата имат еднакви брадичка, уши и нос, а еднаквите им пречески ги карат да изглеждат почти като две капки вода. Само различния цвят на очите издават, че Максим и Елай не са една кръв.

Боксьорът и Есмер все още нямат свое дете, за разлика от Георгиев, който гушна трети син от Златка Райкова. Двамата така и не вдигнаха сватба въпреки спекулациите, че е имало тайно бракосъчетание, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Елай на Джизъса като две капки вода с пастрока си!(Виж тук)”

  1. Iva

    юни 11. 2021

    Koi gi suchinqva tiq izmishliotini, deteto vuobshte ne prilicha na nego

  2. Запознат

    юни 11. 2021

    Очите са последния критерий, по който може да се съди за кръвното родство между двама души! Много по-важни са формата на черепа и чертите на лицето, явно понятие и идея си нямате от генетика и антропология… И се пише „прИческа“!

Добавете коментар