Жени Джаферович разказа подробно какви процедури си е правила!

Жени Джаферович разказа подробно какви процедури си е правила!
Гласувайте за статията

Жени Джаферович обясни какво си е правила по тялото!

Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури като абдоминоппластика и вазеролипосукция на корема.

“Аз не съм от хората, които си крият нещата, откровена е тя.

След раждането на сина й Бо, коремът й така и не се прибира, въпреки усилените тренировки. Кожата й е разтегната, има и диастаза. Абдоминоппластика е първата процедура, която бившата плувкиня си прави.

Процедурата представлява изрязване на излишната кожа и зашиване на коремната стена. Релефът на корема й, който определя като “грозен” обаче, я мъчи в продължение на много години.

Жени Джаферович

Жени Джаферович се е подлагала на нестандартни разкрасителни процедури

Затова се решава на вазеролипосукцията – процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си, пише Ladyzone.bg.

“Болката не е силна. Усеща се като охлузено. Този уред обира всичко, което е между кожата и мускулите. Няма рана, а го усещаш така” – споделя Джаферович.

Семейството и близките й подкрепят нейното решение.

„Ваня в първия момент каза „А, не, стига ти толкова!“. Казах – чакай сега, това не е честно. Не съм от хората, които прекаляват с нещо, което е неестествено“,

обяснява участничката в „Сървайвър“.

Тя не изключва да коригира бюста си и планира лифтинг на лицето, но чак след години. Припомняме, че след раждането на второто си дете тя получила пареза на лицевия нерв.

Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало.

За да не се скове лицето й завинаги, се подложила на спешно секцио при раждането на по-малката си дъщеря Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна връв.

Леа била спасена, но лечението на Жени продължавало до ден-днешен. Това е причината тя да говори по-бавно, а лявата част на лицето й да е изкривена.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Жени Джаферович разказа подробно какви процедури си е правила!”

  1. Ton

    юни 11. 2021

    Very unpleasant woman!

Добавете коментар