Анахид Тачева съсипана: Щерка й се пропи отново! (още подробности)

Анахид Тачева съсипана: Щерка й се пропи отново! (още подробности)
Гласувайте за статията

Анахид Тачева се видя в чудо!

Драмите в живота на Анахид Тачева не спират. Тревоги отново й създавала дъщеря й Теодора, плод на любовта й с големия актьор Коста Цонев.

Анахид Тачева

Анахид Тачева притеснена за Теодора

Щерката на легендарната говорителка пак залитнала по алкохола, след като известно време не пиеше, тъй като направи два опита да посегне на живота си и уж преодоля депресията, която я бе налегнала.

Сега обаче Теодора редовно можела да бъде забелязана да изкарва часове наред на масите в капанчетата около жилището й в София в компанията на алкохолни питиета.

Близки до сестрата на Димитър Цонев споделят, че тя пак влязла в порочен кръг и не можела да си намери работа, която да я удовлетворява. Теодора до такава степен загубила желание да бъде пълноценна, че дори не искала да се грижи за домашния си любимец куче и го дала на познати.

Тя е майка на две деца – Мария и Дейвид, които са от различни бащи, все чужденци. В момента не е ясно дали са при нея, или татковците им се грижат за тях.

Още преди да се прибере в България и да опита да посегне на живота си двукратно, дъщерята на Анахид имаше проблеми с властите в Италия, които бяха на косъм да й отнемат родителските права над сина й Дейвид.

Тогава Цонева нямала никакви доходи, а с бащата – италианец по произход, били разделени. Така институциите на Ботуша без малко да дадат детето им за осиновяване, но в последния момент Теодора намерила адвокат, който да й помогне.

Момченцето отново щеше да попадне в приемно семейство, когато през 2017 г. майка му се нагълта с хапчета и обилно количество алкохол и изпадна в кома. Именно Анахид, прибрала се по спешност от САЩ, успя да вземе невръстния Дейвид.

Щерката на Теодора – Мария, е вече в тинейджърска възраст и е от връзката й с американец. Известно време момичето живееше при него в Щатите. После бе ту при майка си, ту при баща си.

Баба й Анахид също я бе поела за няколко месеца. През 2019-а отново се разчу, че наследничката на Коста Цонев повторно е направила опит да се самоубие. После вдовицата на брат й Митко я извади от кризата, помагайки й да си купи жилище и намирайки й работа в голяма фирма.

Теодора обаче не се справи с позицията. След това опита да прави японски масажи и да бъде детска учителка, но без успех. По професия тя е джаз певица, но у нас не открива поле за изява.

Според запознати разчитала финансово на приятели, както и на по-малката си полусестра, която е от втория брак на майка й с покойния вече бизнесмен Васил Тачев. И в момента Анахид живее при нея в Америка и няма намерение да се прибира у нас, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар